şebeke seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ebuzerr

Üye
    Konu Sahibi
şebeke seçimi
arkadaşlar telefonumu yeni aldım da şebekeyi 3 g den 2g ye geçirmeyi istiyorum ama bulamadım. telefonum galaksi w ... yardım ederseniz sevinirim...

klongs

klongs

Üye
power tuşuna basılı tut veri ağı modunu kapat olur
yada bir türk kardeşimiz paylaşmış telefonu bekleme moduna alınca 3gyi kapatıyor

ebuzerr

Üye
    Konu Sahibi
power tuşuna basılı tut veri ağı modunu kapat olur demişsin de veri trafiğini kapatınca 2 g mi geçmiş oluyor?

ben wave 2 kullanmıştım geçen güne kadar, orda ayarlardan şebeke ayarlarından 900-1800 bandına geçirince 2 g yani edgeye geçmiş oluyorduk. bunda böyle bişey bulamadım. malüm 3 g çok şarj yiyor

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
power tuşuna basılı tut veri ağı modunu kapat olur demişsin de veri trafiğini kapatınca 2 g mi geçmiş oluyor?

ben wave 2 kullanmıştım geçen güne kadar, orda ayarlardan şebeke ayarlarından 900-1800 bandına geçirince 2 g yani edgeye geçmiş oluyorduk. bunda böyle bişey bulamadım. malüm 3 g çok şarj yiyor

veri trafiğini kapatmak 2g olmaz ama internet kullanımını kestiği için arka planda dahi olsa uygulamalar interneti kullanamaz bu da şarjdan ciddi anlamda bir tasarruf anlamına gelir

ayarlardan kablosuz özelliği ve ağlar bölümüne gir
mobil şebekeler e tıkla
şebeke modu
ordan olması lazım

ebuzerr

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim dediğiniz yerden buldum ve yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt