Sebeke operatorleri ve cekimleri hakkinda yardim ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Sebeke operatorleri ve cekimleri hakkinda yardim ??
Arkadaslar abilerim degerli forum uyeleri simdi ben silenin kizilcakoyundeyim burda telefon E(dge) olarak 2 dis olarak zor cekiyor evde arka odalarda cekmiyor bile biz buraya 3g nasil yaptiririz basvuru falan nasil yapilir fiyatlari nedir turkcell bu arada

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
burda da yok :( geçenlerde şehir merkezine gittim gözünü seveyim dedim şu 3g nin sınırsız internetim var en fazla saniyede 25 kilobayta çıkıyor. 3g ile 750.

TheMadness

TheMadness

Üye
VF iyidir :D

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Vf iyide konuyla ne alakasi vf hic cekmiyor burda Allahin terkedilmis bi bolgesi burasi telefon zor cekiyo

night_jack

night_jack

Üye
Malzemeler;2 metre kablo
1 paket lehim ve makinesi:D

Yapılacaklar;telefonun içini dışını söküp aten yerine ulaşıp,kaploylan lehimleyip uzatmak.Bazısı tencere kapağı takar oda makbuldür:D

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Cok guldum

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bizim burada vodafone cok iyi Balat/Fatih

Mc Demir

Mc Demir

Üye
bence operatöre başvur..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Malzemeler;2 metre kablo
1 paket lehim ve makinesi:D

Yapılacaklar;telefonun içini dışını söküp aten yerine ulaşıp,kaploylan lehimleyip uzatmak.Bazısı tencere kapağı takar oda makbuldür:D

:kop2:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bende sivasın bi köyündeyım. Burdada 3g yok. Bende aradım konuştum. Dedim böyle böyle 3g yok burda. 3g istiyom dedim. Talebinizi işleme alıyoruz dediler. Uygun görülürse gerekli işlemler başlatılacaktır dediler. Ama hala ses seda yok :(
3g gibisi yok. Gezinmede iyi. F.ull çekiyo ama indirme acayip berbat.

ldren

ldren

Üye
burda jet modem 2.5g atio :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt