Yardım Şebeke Çekim Gücü Nasıl Arttırılır?

Sponsorlu Bağlantılar

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke Çekim Gücü Nasıl Arttırılır?
Bende C6-01 var ama herhalde diğer nokia s^3 cihazlarda da aynı yöntemler işe yarar diye düşünüyorum. Sorunum belli ama yine de anlatayım şu an yurtdışındayım ve tek istediğim yurttaki odamdan whatsapp a girebilmek. Önceden farklı bir hat vardı ama İtalya'da vodafone un iyi olduğunu hatta yan odadaki ve benimle aynı odadaki kişilerin vodafone hatlarının odada çektiğini söylediler kendimde gördüm böylece vodafone hat aldım denedim ama hala çekmiyor. cama yapışacağım neredeyse ama olmuyor bir türlü. Gerek yazılımsal gerek donanımsal var mıdır acaba çekim gücünü arttırmanın bir yolu?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Patchler vardı Sistem Modifikasyon - CFW bölümünde

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 için şöyle bir şey yaptım ki çok işe yaradı meğersem kapak gevşemiş. Video tüm parçaları açmayı gösteriyor ama bana sadece antene ulaşmak yetti. telefonun arkasına bakarsanız alt ve üst olmak üzere iki kapatan oluşuyor. alttaki zaten pile ulaşmak için sürekli çıkardığımız kapak üstteki ise kameranın olduğu yerdeki kapak. Bu kapağı çıkarıyoruz ve altında aynı boyutta bir kapak daha var sanırım bu anten onu da çıkarıyoruz ve görüyoruz ki sol üst tarafta adını bilmiyorum ama iki tane telimsi şey var bu çıkardığımız ikinci kapak yani anteni anakarta bağlıyor. o telleri hafifçe ama çok hafifçe yukarı kaldırdım gözle fark anlaşılmayacak derecede hafifçe yani bunu yapmamın amacı eğer bir sebeple o teller kaymıssa ve antene temas sıkıntılıysa bunu eski haline çevirmek sonra taktım kapakları ve düzeldi.

Bu da video:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Sorun düzeldi ise geçmiş olsun ...

• Beğen
Tepkiler: non-toXic
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
bndede wifi iyi cekmıyor acaba bu yöntem işe yararmı kasa degıstı ondan sonra olustu sorun :)

Evet, özelliklede kasa değişti diyerek bilgi vermenle beraber sorun sebebi kesinleşmiş demektir. Bu yöntemi denemeni tavsiye ederim ...

okankayci

okankayci

Üye
Evet, özelliklede kasa değişti diyerek bilgi vermenle beraber sorun sebebi kesinleşmiş demektir. Bu yöntemi denemeni tavsiye ederim ...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu bölüm yapıskanlı acaba sonra yapısırmı bide elımde kalmasından korkuyorum :D

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Gayet açık ve ortada! Yapışkanlı parçaları tekrar sağlamca yerine koyabilmek için yeniden yapıştırıcı sürmek gerekebilir, büyük ihtimalde öyle olur. Videoda adamlar tam teçhizatlı!

okankayci

okankayci

Üye
Gayet açık ve ortada! Yapışkanlı parçaları tekrar sağlamca yerine koyabilmek için yeniden yapıştırıcı sürmek gerekebilir, büyük ihtimalde öyle olur. Videoda adamlar tam teçhizatlı!
adamların tornavidaları bile farklı :D

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa

Üst Alt