Çalışmaz eğer hafıza kartına yüklüyse sadece sembol olarak görünür
Hard formatta silinir rehber bile gider(telefona yuklenen isiler)ama soft yani telefondan ayarlar sıfırlanırsa öyle birsey olmuyorO değilde bu karta taşıdığımız uygulamalar neden sıfırlamada siliniyor ?
telefon üzerindeki kombinasyon ile format atınca muhtemelen tam format atıyordur (tel+kart) ama 8.1 ile artık kartı isteğe bağlı formatlayabiliyiroz -ki bu da ayarlar>Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın seçeneklerinde belirmesi lazım. 8.1 yüklü değil bende, eğer orda seçileiblir bi ayar yoksa "hafıza kartını da sıfırla" gibisinden muhtemelen final sürümle gelecektir.O değilde bu karta taşıdığımız uygulamalar neden sıfırlamada siliniyor ?
telefon üzerindeki kombinasyon ile format atınca muhtemelen tam format atıyordur (tel+kart) ama 8.1 ile artık kartı isteğe bağlı formatlayabiliyiroz -ki bu da ayarlar>Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın seçeneklerinde belirmesi lazım. 8.1 yüklü değil bende, eğer orda seçileiblir bi ayar yoksa "hafıza kartını da sıfırla" gibisinden muhtemelen final sürümle gelecektir.
kartı çıkarıp sıfırlarsam tekrar taktığımda oyunlar çalışır mıolmaz ama telefonu sıfırlayınca oluyor![]()
up up up !!!!arkadaşlar hiçmi deneyen olmadı, cevap verin lütfen ona göre sıfırlayıcamkartı çıkarıp sıfırlarsam tekrar taktığımda oyunlar çalışır mı
kartı çıkarıp sıfırlarsam tekrar taktığımda oyunlar çalışır mı
up up up !!!!arkadaşlar hiçmi deneyen olmadı, cevap verin lütfen ona göre sıfırlayıcam
Allah Allah nedenki ?Çalışmıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
benim sd kartta vardı oyunlar kartı çıkartıp hakkından sıfırladım tekrar taktıgımda yoktu ayarlar depolamaya girdim orda digerde 4 gb vardıAllah Allah nedenki ?
hımmm ilginç belki istisnadır çünkü karttaki oyunu neden gormesinki, android de sorun olmuyor diye biliyorum
ne saçma iş ya veriler kaybolmasa neysede sıfırlayınca verilerde gidiyor, ne anladım hafıza kartındanUygulama'nın Görülmesini Saglayan bir kaç dosya gene telefon hafızasında kalıyor. E Sen Onları Silince Telefon Uygulamaları göremiyor. algılayamıyor