İpucu Sd Kartı Çıkarırsak Uygulamalarda Sorun Olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

Sd Kartı Çıkarırsak Yüklü olan Uygulamalarda Sorun Olurmu?

• Evet

Kullanılan: 2 18.2%
  • Hayır

Kullanılan: 2 18.2%
  • Ne Bilem :D

Kullanılan: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Sd Kartı Çıkarırsak Uygulamalarda Sorun Olurmu
Sd Kartı Çıkarırsak Yüklü olan Uygulamalarda Sorun Olurmu?

maxirabit

maxirabit

Üye
Çalışmaz eğer hafıza kartına yüklüyse sadece sembol olarak görünür

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Hayır olmuyor

skynet

Üye
O değilde bu karta taşıdığımız uygulamalar neden sıfırlamada siliniyor ?

maxirabit

maxirabit

Üye
Hard formatta silinir rehber bile gider(telefona yuklenen isiler)ama soft yani telefondan ayarlar sıfırlanırsa öyle birsey olmuyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
telefon üzerindeki kombinasyon ile format atınca muhtemelen tam format atıyordur (tel+kart) ama 8.1 ile artık kartı isteğe bağlı formatlayabiliyiroz -ki bu da ayarlar>Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın seçeneklerinde belirmesi lazım. 8.1 yüklü değil bende, eğer orda seçileiblir bi ayar yoksa "hafıza kartını da sıfırla" gibisinden muhtemelen final sürümle gelecektir.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
hafıza kartını çıkarıp telefonu sıfırlasak, tekrar taktığımızda oyunlar ve uygulamalarda bir sorun olurmu

skynet

Üye
telefon üzerindeki kombinasyon ile format atınca muhtemelen tam format atıyordur (tel+kart) ama 8.1 ile artık kartı isteğe bağlı formatlayabiliyiroz -ki bu da ayarlar>Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın seçeneklerinde belirmesi lazım. 8.1 yüklü değil bende, eğer orda seçileiblir bi ayar yoksa "hafıza kartını da sıfırla" gibisinden muhtemelen final sürümle gelecektir.

Zaten sıfırlama yapmak istediğimde kartı da sıfırlayalım mı diye soruyor ben hayır diyorum ama yinede uygulama oyunlar siliniyor ama diğer müzik resim video bunlar kalıyor =/

Rainesto

Rainesto

Üye
olmaz ama telefonu sıfırlayınca oluyor :)

Rainesto

Rainesto

Üye
kartı çıkarıp sıfırlarsam tekrar taktığımda oyunlar çalışır mı
up up up !!!!arkadaşlar hiçmi deneyen olmadı, cevap verin lütfen ona göre sıfırlayıcam

Çalışmıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
hımmm ilginç belki istisnadır çünkü karttaki oyunu neden gormesinki, android de sorun olmuyor diye biliyorum

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
hımmm ilginç belki istisnadır çünkü karttaki oyunu neden gormesinki, android de sorun olmuyor diye biliyorum

Uygulama'nın Görülmesini Saglayan bir kaç dosya gene telefon hafızasında kalıyor. E Sen Onları Silince Telefon Uygulamaları göremiyor. algılayamıyor

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Uygulama'nın Görülmesini Saglayan bir kaç dosya gene telefon hafızasında kalıyor. E Sen Onları Silince Telefon Uygulamaları göremiyor. algılayamıyor
ne saçma iş ya veriler kaybolmasa neysede sıfırlayınca verilerde gidiyor, ne anladım hafıza kartından

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt