"Sd Karta Taşı" yok.

Sponsorlu Bağlantılar

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
"Sd Karta Taşı" yok.
Lg optimus l7 (p705) telefon aldım. Dahili hafızası 4gb, 2.7si bana sunulmuş ama ben harici sd kart taktığım halde uygulamaları sd karta taşıma seçeneği hiç yok. Pasif falan değil, öyle bi tuş yok uygulamalar'da. Bilen bi arkadaşımız var mı acaba ? (belki bu bi sorun değildir tam bilmiyorum açıkçası. ama mantıksız, hafıza kartını boşuna mı kullanıyorum)

(Konuyu android bölümüne de açmıştım fakat pek bilgi sahibi kimse bulamadım. Umarım Lg kullanan arkadaşlar yardımcı olur)

denizci35

denizci35

Üye
Link 2 cd var markette onu kur bakalim

- - - Eklendi - - -

Link2sd

- - - Eklendi - - -

Ve sunu dene ayarlar uygulamalar uygulamalarin yonetimi orda olmasi gerekli

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
o rootlu cihazlar için değil mi ? öyle okumuştum sanki. app2sd vardı onu da denedim o da sd'ye aktarılabilecek diye gösterdiği uygulamalara girince sd'ye gönderme seçeneği sunmuyor. Sd çalışıyor, müzikleri pc'den sd karta açtım telefondan dinleyebiliyorum ama sanki uygulamalara girince sd kart yokmuş gibi.

Ocean258

Ocean258

Üye
Sanırım l7 de o seçenek iptal edilmiş :)

place3461

place3461

Üye
appsaver kur belki işe yarar

nalcam22

nalcam22

Üye
oyun performansı felan nası

dready112

dready112

Üye
    Konu Sahibi
cok fazla oyun oynamiyorum, oynadigim oyunlar da ufak oyunlar. islemcisi cok iyi degil ama hissediliyo. tek sorunum sd kart yokmus gibi davranmasi. muzik falan sd karttan dinleyebiliyorum halbuki, resimler de oraya kaydediliyor.

- - - Eklendi - - -

appsaver kur belki işe yarar

bi bakayim.

Üst Alt