sd karta uygulama verilerini taşıma?

Sponsorlu Bağlantılar

toprak_88

Üye
    Konu Sahibi
sd karta uygulama verilerini taşıma?
evet arkadaşlar uygulama taşınıyor fakat veriler taşınmıyor root yapmak istemiyorum rootsuz bi yöntem var mı?

Yabancı bi forum sitesinden uygulamaların kurulacağı varsayılan belleği sd kart yap anlatımını uyguladım, oldu. uygulamayı doğrudan sd karta kuruyor fakat verileri yine telefon belleğine atıyo.
------------------------------------------------------------------------------------

Daraldım en sonunda Official Firmware buldum ve root ladım. foldermount programıylada verileri taşıyorum.

Son düzenleme:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bu işlem için root dışında bir yöntem yok.

• Beğen
Tepkiler: toprak_88
erdo535

erdo535

Üye
Uygulama verilwri ne olursa (root dahil) olsun sd card a tasinmaz tasidin diyelim acilmaz hata veriri

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
cihanata_1

cihanata_1

Üye
bir yöntem var:) benim bir konum vardı bununla ilgi eski hesabımla açtığım konuyu bulursam link atayım :oke:

------------------------------------------
Arkadaşlar sistem uygulamaları telefonun hafızasını doldurmaya yetiyorsa Telefonu rootlama dan Uygulamaları sd karta Taşınabilir Hale getirebilirsiniz Bunun için gerekli pc programınin Linkini Pc ye geçtiğimde vereceğim Programın adı oneclick
Programın kullanımı
---------------------------

Oneclick adlı programı indirip açıyoruz programda metin kutusunun yanındaki soru işaretine tıklıyoruz kullanılan hafıza bölümünde sd kartı seçiyoruz ve ardından değiştir butonuna tıklıyoruz android sdk kurulu değilse soru işaret ne tıkladığınızda 2 tane uyarı gelecektir , bu uyarılara tamam diyoruz ve ayna android sdk kurulu bilgisayarlar için yapmış olduğum anlatımdaki gibi. Kullanılan hafızayı sd kart seçiyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra sizden uygulamaları hariç yüklediğiniz tema uygulamaları sd karta taşıyabilirsiniz. Anladım işlem telefonu kesinlikle garanti dışına Çıkarmaz ve herhangi bir zarar vermez

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bir yöntem var:) benim bir konum vardı bununla ilgi eski hesabımla açtığım konuyu bulursam link atayım :oke:

------------------------------------------
Arkadaşlar sistem uygulamaları telefonun hafızasını doldurmaya yetiyorsa Telefonu rootlama dan Uygulamaları sd karta Taşınabilir Hale getirebilirsiniz Bunun için gerekli pc programınin Linkini Pc ye geçtiğimde vereceğim Programın adı oneclick
Programın kullanımı
---------------------------

Oneclick adlı programı indirip açıyoruz programda metin kutusunun yanındaki soru işaretine tıklıyoruz kullanılan hafıza bölümünde sd kartı seçiyoruz ve ardından değiştir butonuna tıklıyoruz android sdk kurulu değilse soru işaret ne tıkladığınızda 2 tane uyarı gelecektir , bu uyarılara tamam diyoruz ve ayna android sdk kurulu bilgisayarlar için yapmış olduğum anlatımdaki gibi. Kullanılan hafızayı sd kart seçiyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra sizden uygulamaları hariç yüklediğiniz tema uygulamaları sd karta taşıyabilirsiniz. Anladım işlem telefonu kesinlikle garanti dışına Çıkarmaz Veciha ve herhangi bir zarar vermez

Oyun uygulama data/obb dosyalarını rootsuz taşımayı soruyor anladığım kadarıyla

toprak_88

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkür ederim.
root olmadan android, uygulama-oyun verilerinin taşınmasına müsaade etmiyormuş dediğiniz gibi. şimdilik tek yok root...

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt