bulutsuzgece
Üye
Denedim de başka telefonlar da algılamadı. Ama eski telefonum 5800Xm. Sur Bi de onda deneyeyim doğru. Symbian dan her şey beklenirWindows un yapamadığını onun yaptığını bilirim. Hadi bakalım. Sonucu gene yazarım
Denedim hafıza kartı bozuk diye yazdı. Sonra biçimlendir dedim ama etki etmedi. Hala aynı. Satıcı yazmış gönderin bizde yenisi gönderelim diye. Şimdi okuldayım çıkınca yollayacağım ama neden telefonu yeniden başlatınca kart bozuldu onu anlamadım. Telefon tekrar aynısını yapar mı acaba?Arkadaşlar sd kartın yenisi geldi ama tamamen farklı bir kutuda. Hatta kutusu bile yoktu plastik kapa konmuş ve gönderilmiş. Kartın arkasında yazan bilgileri
MMB3DO8BUACA-GE
LD8H20131111
MADE IN TAIWAN
Ama ben orijinalliğinden emin olamıyorum. Samsung yazıyor önünde ama bilemedim. Ama o yazı dışında yazanlar bir de Micro sd ve hc, kaç gb olduğu yazmıyor. Bilgisayara taktım ve 64 GB yazdı ama emin olamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Onay vermeye çekiniyorum. Olmazsa iade edip,paramı alacağım. İlk kartta her şey yazılıydı ve class10 yazıyordu, ama bunda Class yazmıyor ve ne olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? 100₺ verdim karta olmazsa iade edeceğim. Çekiniyorum. Yardımcı olun lütfen.
Sizce nasıl anlarım?
Maalesef özellikle son dönemde kapasite ve hız değerleri manipüle edilmiş bazı hafıza kartları ve flash diskler türedi.
Bunlar zaten değerinin çok altında fiyatlarla satılmasıyla kendini belli ediyor.
Öncelikle kartın kapasitesini ancak tam doldurma yoluyla net olarak anlayabilirsiniz.
64GB'lık hafıza kartının net sığası 64GB değildir elbette, ancak yine de 58GB ile 60GB arasında veri alabilmesi gerekir.
Yine Class10 olan bir hafıza kartının saniyede 5 ile 10MB arasında veri kopyalama hızlı olması gerekir diye düşünüyorum.
Hafıza kartına (veya hafıza kartından) dosya kopyalarken hızını gözlemleyebilirsiniz.
Bununla ilgili internette çeşitli test uygulamaları da vardır muhtemelen.
Benim rastladıklarım şunlar:
FAKE FLASH TEST
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fake Flash Test Video Anlatım:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
H2TEST (Eski bir uygulama)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows un yapamadığını onun yaptığını bilirim. Hadi bakalım. Sonucu gene yazarım
Denedim hafıza kartı bozuk diye yazdı. Sonra biçimlendir dedim ama etki etmedi. Hala aynı. Satıcı yazmış gönderin bizde yenisi gönderelim diye. Şimdi okuldayım çıkınca yollayacağım ama neden telefonu yeniden başlatınca kart bozuldu onu anlamadım. Telefon tekrar aynısını yapar mı acaba?Arkadaşlar sd kartın yenisi geldi ama tamamen farklı bir kutuda. Hatta kutusu bile yoktu plastik kapa konmuş ve gönderilmiş. Kartın arkasında yazan bilgileri