Uygulama sd data sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecel227

Üye
    Konu Sahibi
sd data sorunu
malum baska sitelerde ilglenimiz olmadıgı için burdayım artık

arkadaşlar tablet pc kullanyom ama sd data oyunlarını atıyorum indirme istiyo kendi hafızasına atıyom oyunu yine aynı oluyo sorun nerde acaba ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Klasöre atarken bi yanlışlık yapiyosundur kesin. Yanlis yere de atmis olabilirsin noldugunu ayrıntılı anlatsana

mesutgaga

mesutgaga

Üye
hangi dosyaya attıgını söylersen makbul olur

ecel227

Üye
    Konu Sahibi
Klasöre atarken bi yanlışlık yapiyosundur kesin. Yanlis yere de atmis olabilirsin noldugunu ayrıntılı anlatsana

kardesm şimdi sd karta bilgisayardan direk atıyorum oyunu sd/android/data kısmına atıyorum sonra işlem bittikten sonra oyunu kuruyorum ve açıyorum oyunu ama oyunu açmıyo ykleme yapıyo tekrar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
o zaman tablette algılama sorunu olabilir

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ben daha fazla yardımcı olamam ne yazık ki.ama bilgisi olan arkadaşlar cıkacajtır

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Com. Diye baslayan dosyasi olur oyunlarin o halde atiyosun demi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yanlışlık var solid explorer ya da root explorer ile denedin mi. Bunlara gerek yoktur herhalde ama ama nasıl yapılacak. Hep wifi ile kuruyorum ben

ugur1000

ugur1000

Üye
aynı problem bendede var torrenten shadowgunun indirmiştim attım (dahili sdcard) ilk algılamadı biraz uğraştım oldu sonra harici karta taşıyıp directory bind yaptım problemsiz çalıştı lakin cm10 kurana kadar b,rkere wifiden indirdim oda silindi yanlışlıkla :( 12 gb kotadan 800 mb kaldı indirme şansım yok daha algılamıyor datayı ama problem yok datada :(

ecel227

Üye
    Konu Sahibi
aynı problem bendede var torrenten shadowgunun indirmiştim attım (dahili sdcard) ilk algılamadı biraz uğraştım oldu sonra harici karta taşıyıp directory bind yaptım problemsiz çalıştı lakin cm10 kurana kadar b,rkere wifiden indirdim oda silindi yanlışlıkla :( 12 gb kotadan 800 mb kaldı indirme şansım yok daha algılamıyor datayı ama problem yok datada :(

Nasl yaptn kardess bnde gormuyo

ugur1000

ugur1000

Üye
ne bilim :(

- - - Eklendi - - -

kardeşim tabletin büyük ihtimal 4gb ve üstüdür sen bu dosyaları direk microsd karta atmıcan çünlü 2 kart görünür 1. dahili hafıza 2. micro sd sen ES file explorer ile en kökteki /sdcart klasöründeki android/data ya at aynı sorunu bende çekiyodum farkettim ki 4 gb diskin 2 gb ı kart olarak görünüyormuş ben microsd ye atıyodum :kop2:

ayrıca shadowgun için çözüm buluyorum galiba oyun farklı klasörle çalışıyor mesala bende sddatanın 11.dosyazı 8bxxx le başlıyoken oyun o klasörü 3zxxx gibi başka adla indiriyor ondan sanırsam

ecel227

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

kardeşim tabletin büyük ihtimal 4gb ve üstüdür sen bu dosyaları direk microsd karta atmıcan çünlü 2 kart görünür 1. dahili hafıza 2. micro sd sen ES file explorer ile en kökteki /sdcart klasöründeki android/data ya at aynı sorunu bende çekiyodum farkettim ki 4 gb diskin 2 gb ı kart olarak görünüyormuş ben microsd ye atıyodum :kop2:

ayrıca shadowgun için çözüm buluyorum galiba oyun farklı klasörle çalışıyor mesala bende sddatanın 11.dosyazı 8bxxx le başlıyoken oyun o klasörü 3zxxx gibi başka adla indiriyor ondan sanırsam

Saolasn kardesm deniyecgm

ecel227

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Hocam toplam 4gb hafiza var bnm kullandgm 1.5 gb bunuda kokteki dataya atamiyorum malesef sd karti gormesi lazm:'

ugur1000

ugur1000

Üye
dataya değil SDCARD a atıcaksın

ecel227

Üye
    Konu Sahibi
ugur1000

ugur1000

Üye
attığın oyun gameloftunmu ? gameloftunsa oraya atılmıyor
normal durumda sdcard/android/data yada obb klasörüne atılınca çalışıyr ama gameloft oyunları farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt