Klasöre atarken bi yanlışlık yapiyosundur kesin. Yanlis yere de atmis olabilirsin noldugunu ayrıntılı anlatsana
o zaman tablette algılama sorunu olabilir
Com. Diye baslayan dosyasi olur oyunlarin o halde atiyosun demi
http://www.maxicep.com/android-oyun/android-oyun-yukleme-resimli-anlatim-551567.html hiç sd ile kurmadım o yüzden bunu bulabildim anca
12 gb kotadan 800 mb kaldı indirme şansım yok daha algılamıyor datayı ama problem yok datada 
aynı problem bendede var torrenten shadowgunun indirmiştim attım (dahili sdcard) ilk algılamadı biraz uğraştım oldu sonra harici karta taşıyıp directory bind yaptım problemsiz çalıştı lakin cm10 kurana kadar b,rkere wifiden indirdim oda silindi yanlışlıkla12 gb kotadan 800 mb kaldı indirme şansım yok daha algılamıyor datayı ama problem yok datada
![]()

ne bilim
- - - Eklendi - - -
kardeşim tabletin büyük ihtimal 4gb ve üstüdür sen bu dosyaları direk microsd karta atmıcan çünlü 2 kart görünür 1. dahili hafıza 2. micro sd sen ES file explorer ile en kökteki /sdcart klasöründeki android/data ya at aynı sorunu bende çekiyodum farkettim ki 4 gb diskin 2 gb ı kart olarak görünüyormuş ben microsd ye atıyodum
ayrıca shadowgun için çözüm buluyorum galiba oyun farklı klasörle çalışıyor mesala bende sddatanın 11.dosyazı 8bxxx le başlıyoken oyun o klasörü 3zxxx gibi başka adla indiriyor ondan sanırsam
ne bilim
- - - Eklendi - - -
kardeşim tabletin büyük ihtimal 4gb ve üstüdür sen bu dosyaları direk microsd karta atmıcan çünlü 2 kart görünür 1. dahili hafıza 2. micro sd sen ES file explorer ile en kökteki /sdcart klasöründeki android/data ya at aynı sorunu bende çekiyodum farkettim ki 4 gb diskin 2 gb ı kart olarak görünüyormuş ben microsd ye atıyodum
ayrıca shadowgun için çözüm buluyorum galiba oyun farklı klasörle çalışıyor mesala bende sddatanın 11.dosyazı 8bxxx le başlıyoken oyun o klasörü 3zxxx gibi başka adla indiriyor ondan sanırsam
Hocam toplam 4gb hafiza var bnm kullandgm 1.5 gb bunuda kokteki dataya atamiyorum malesef sd karti gormesi lazm:'