Screen Protector

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spectator777

Spectator777

Üye
    Konu Sahibi
Screen Protector
Salam ben telefonumun (N8) ekranin plyonkasini(yani uzluyu) değiştim ama sorun şu ki, ekran tam geçirgen değil, neredeyse siyah plyonkadi gözlerimi kamaştırıyor yani bulaniğ gorunur bilmek istiyorum, acaba bunun böyle olması normaldi yoksa bundan yaxsisi var? ? (bir iyi yönü şu ki, mesaj zad yazanda yaninda oturan kişi onu yan taraftan görmüyor, yani tel-na gerek tuz baxasan)

01kubi

01kubi

Üye
kardeşim yardım edelimde birde ne yazdığını anlasak iyi olacak...

Jerkez38

Jerkez38

Üye
arakdaş azeri sanki :)

Spectator777

Spectator777

Üye
    Konu Sahibi
evet azeriyim biliyorum bazi kelimeler fark oldugu icin anlamiyorsunuz yine tsk+

slant1111

slant1111

Üye
ekran bulanık görünüyormuş galiba neden böyle oldugunu sormuş arkadaş..böyle olmasının iyi bir yöne de varmış yanında oturan mesajlarını okuyamıyormuş :) bunun gibi bişe demiş galiba :D

Lenneth

Üye
Telefonun ekranını değiştirdiniz ise kalitesiz yan sanayi ekran takılmış olabilir..

gokaycan

Üye
bankamatikler de kullanılan ekran tipi galiba. Sadece karşıdan bakıldığında görünüyor. O tarz bir şey galiba

Jerkez38

Jerkez38

Üye
evet nokianın orjinal ayna jelatinleri var onlardan takmışsın kardeş. bende başta alırken aynamı diye sordum hayır dediler bi baktım kutuya ayna film dedim değiştirin bunu değiştirdiler normal jelatin getirdiler. ayna jelatinler güneşte buram buram parlar. zaten bu yüzden ayna jelatin diyolar. daha çok bayanlar tercih ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt