Scirocco ya Sıkı Rakip: Yeni Ford Capri !

Sponsorlu Bağlantılar

korsantv94

korsantv94

Üye
    Konu Sahibi
Scirocco ya Sıkı Rakip: Yeni Ford Capri !

Ford Capri tekrar yollara dönüyor. Volkswagenin Scirocco da yaptığını Ford da en ünlü spor arabasını yeniden keşfederek yapmaya çalışıyor. Modern ve pratik bir gövdeye sahip olacak yeni Capri, Volkswagen Scirocco ve Renault Megane Coupe ‘ye rakip olacak. Arabanın görünümüne önem veren alıcılar içinde gayet iyi bir tercih olacak. Mart ayında sergilenen Iosis Max ‘tan bu yeni aracın etkilendiği hemen göze çarpıyor. Yeni Ford Capri, Focus ‘un yeni yüzü olmasının yanında ayrıca C-max için de referans olacak.

Alçak tavan ve yüksek orta çizgi Capri ‘ye karşı koyulmaz bir çekicilik katıyor ve Capri ‘yi spor araba görünümüne bürüyor. Böylelikle rakibi Scirocco ‘dan bir adım öne çıkıyor. Alıcılar yeni motor seçeneklerini görünce gülümsemeleri için daha fazla neden olacak. Araçta 1.6 litrelik 148 yada 178 beygir üretebilen turboşarjlı ecoboost motorlar yer alırken ayrıca 1.6 litrelik 128 beygir, 2.0 litrelik 168 hp ve 197 beygirlik motorlar da hızla ekonomiyi birleştirecek. Elbetteki yüksek performanslı bir motor da düşünülmüş. Bu motor ise 2.0 litre 200hp ecoboost turbo motor.

• Beğen
Tepkiler: alpgur

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence bu tasarımla birlikte tekrar yollara dönmesin.:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
aNL Yorumu:Benim çok fazla hoşuma gitti ,Eger bu araba tasarımından ödün vermeden 2.0 litre 200 beygir modelini çıkarırsa çok dehşet satcagına eminim ,çünkü çıktıgında tek rakibi sricco olcak onuda tasrımıyla döver zaten
Çıkınca alcam sipariş vercem yarın:ehe

dexter88

dexter88

Üye
Heheeee komik yaaa... Katılıyorum aile otomobili gibi ancak golf plusa rakıp olur

--------------- Ekleme ---------------

honda jazz a benzemiş ama honda jazz seri üretimde:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Aslına bakarsan sen daha geç açmışsın :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
güzel görünyor

acarbay

acarbay

Üye
çok iyi olmuş

Üst Alt