Schumacher bırakmayı düşünmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
ferrari nin gecen sene deil de ondan onceki sene olan ceksmesi daha zewkli idi!o zaman coulthard da wardı!Montoya da korkusuz bi caylak dı! o sene yi arıorm sahsen

RockFord Fosgate

Üye
bak kenan arkadsım ben 5-6 yasımdan berı bu ısteyım renault formula 1 ın tarıhının baslangıcından berı war ozellıkle 70-80 ler donemınde wıllıamsla butun rekorları kırdı!!!!shumıyle adını duyurmadı renault shumıyı sampıyon yaptı renault alaın prostla 80 lerde ve 90 ların baslarında sıl dı supurdu bılgılerınıze!!!

Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda belki adam 3-4 senedir takip ediyor F1'i niye kızıyosun.

Sonuçta Schumi şöle böle diyoz ama istatislikler yalan sölemez adam F1 'in en başarılı pilotu. 2*2=4 gibi. Şahsen bırakmasını istemem zaten schumide ne kadar inatçı olduğunu yarışlardada belli ettiği gibi, bir iki yarış kötü gidince bırakmaz.

kenan14

Üye
sende unutmaki schumi williams döneminde değil benetton döneminde renodaydı benetton renault u sampiyon yaptı ve ferrari ye geçti daha sonraki dönemlerden günümüze kadar reno nun belirgin bir basarısı yok demek oluyorki reno sampiyonlugu yine schumi ye baglıymıs asıl sen bilmeden konusma......

RockFord Fosgate

Üye
bak arkadasım sımdı sen reno dıyon ya reno deyınce genelgecmısıde ıcıne alıyon bı kere benettondan sonra reno ara verdı motorsporlarına gerı dopnuncede gordugun gıbı sampıyonluk yolunda dunyada en cok f1 sampıyonlugu bulunan takım reno dur ferrarı degıl!!!bunu goz onune al ben shumı kotu demıyom shumı super herıp taparım ama ferrarı coookkk ıyı bı takım deıl bence!! :nono:

ibrahimcay1

Üye
bilen konussun kardes dimi????

RockFord Fosgate

Üye
dogru tabı ama once bı soralım tabı bırbırımızle paylasalım ama bıraz daha arastırıcı olalım lutfen:)

seriFBurak

seriFBurak

Üye
ya onu bunu bilmem ama Ferrari en iyi leri topladı ondan bole oldu!
Simdi yeni cıkan kurallar yzunden kargasa çinde ama seneye duzelir.

RockFord Fosgate

Üye
ferrarı malesef bıttı mclerenede boyle oldu artık renault mclaren -bmw arasında olacak ısler'!

seriFBurak

seriFBurak

Üye
ckmadk candan umut esrgenmez!

ibrahimcay1

Üye
ewet abi ya seriFBurak sen ahmet abinin yegenimisin???

seriFBurak

seriFBurak

Üye
ewt!

the_patriot

Üye
açık konuşuyorum schumi bırakırsa bende f1 i bırakırım

bu kadar 8)

Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Abi sen naptın F1'i Schumiye endexlemişsin. Yani enninde sonunda bırakacak schumi ozaman napacan birdaha hiç seyretmicekmisin F1'i.
Bak ne güzel genç çocuklar çıkıyo Alonso olsun Button olsun iyi pilotlar bunlar.Yani bende üzülürüm ama senin kadar değil yani.. 8)

RockFord Fosgate

Üye
+1 barıs bence bıraksınkı gencleerın onu acılsın herıf mukemmel ama genclerınde gelısmeye ıhtıyacı war+ bıraz cıkısme olsun hep ferrarı sıktı ya:(

kenan14

Üye
arkadasım ben zaten ferrarriyi degil schumi yi savunuyorum senin yorumundan yola cıkarak...scumi asla hafife alınacakbir pilot değildir :nono:

ibrahimcay1

Üye
bencede ama ....

RockFord Fosgate

Üye
dogru ama renault gelmıs gecmıs en ıyı ve basarılı takımdır gercekler bu shumıde en ıyı pılottur:)

kenan14

Üye
ok arkadasım ortak bir konuda birlestiğimiz için sevindim :)

ibrahimcay1

Üye
ohhh tamamlad1 baran kardesim saol zor durumda kalm1st1m...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt