[Scalado AB] Camera Lover Pack v1.01(8) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Scalado AB] Camera Lover Pack v1.01(8) Symbian^3 Signed
Camera Lover Pack şimdiye kadar görülen eksiksiz ve üstün kamera uygulaması ile dünyayı şaşırtacak. İhtiyaç duyacağınız tüm kamera fonksiyonları ve panorama, retro ve sanatsal filtreler, yakalama, karıştırma, komik efektler patlaması ve çok daha fazlasını içerir.

Yenilikler:
Nokia 808 desteği eklendi.

[

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Last-Trump, CanKartaL, Silinen Üye 14714 ve 3 diğerleri

tempestshine

tempestshine

Üye
Güzelmiş ;) Teşekkürler :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler :oke:

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

koray6666

koray6666

Üye
selam arkadaslar yuklerken normal yukluyor fakat yarısına geldıgınde yuklemek ıcın hazırlanıyor dıyıp bekletıyor 1 saat bekledım fakat yuklemedı yuklenen programlara baktıgımdada yuklu gozukuyor ve bu programa ulasamaıyorum sorun nedır acaba ılk kez bole bır sey geldı basıma

ismailduger

Üye
yükleme yarıya kadar geliyor daha sonra yükleme hatası veriyor

'Sefer

'Sefer

Üye
selam arkadaslar yuklerken normal yukluyor fakat yarısına geldıgınde yuklemek ıcın hazırlanıyor dıyıp bekletıyor 1 saat bekledım fakat yuklemedı yuklenen programlara baktıgımdada yuklu gozukuyor ve bu programa ulasamaıyorum sorun nedır acaba ılk kez bole bır sey geldı basıma

yükleme bittikten sonra tekrar yüklemeye hazırlanılıyor diyosa bu qt tabanlı uygulamadır sorun qt ile alakalı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
panaroma modunda resmi ufak çekiyor neden

kartal3x

kartal3x

Üye
:tşk:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolunn

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Tesekkurler, emeginize saglik.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Sorununuz smart installer ile ilgili gibi görünüyor. Programı yüklemeye başlamadan önce wifi veya mobil veri yi açarsanız sorunsuz yükleyecektir. Eğer daha önce yüklediğinizi kaldırmadıysanız menüde Smart Installer simgesi vardır. İnternetiniz açıkken bu Smart Installer a tıklarsanız download ve kurulum devam edecektir.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
:tşk: güzelmiş :alkis

theplatoon

Üye
teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Panaroma sorunu sizdede varmı ?

Mad EagLe