[Scalado AB] Camera Lover Pack v1.01(7) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Scalado AB] Camera Lover Pack v1.01(7) Symbian^3 Signed
Camera Lover Pack şimdiye kadar görülen eksiksiz ve üstün kamera uygulaması ile dünyayı şaşırtacak. İhtiyaç duyacağınız tüm kamera fonksiyonları ve panorama, retro ve sanatsal filtreler, yakalama, karıştırma, komik efektler patlaması ve çok daha fazlasını içerir.

Yenilikler:
- Fixed Nokia N8 device could hang when capturing an image

Camera Lover Pack will amaze your world with the most complete and supreme camera app ever seen. It has all the camera functions you ’ll ever need and includes panorama, retro and artistic filters, burst capturing, blending, funny effects and much more. Camera Lover Pack is the best performing app using world renowned Scalado techniques which lets you view everything live in the viewfinder for instant control over your photos.​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: moğol, flyx, yutkun ve 1 kişi daha

-sunrise-

-sunrise-

Üye
eline sağlık .

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Program kullanışlı ama güncelleme uyarısı veriyor boyuna Bi yardım ediver

man20

man20

Üye
ben mağazadan indirmiştim yılbaşı hediyesi die gösteriodu ücretsiz indirdim. sorunsuz çalışıo ama mağazaya girdiğimde sağ altta güncelleme var dio tıklıyorum camera lover pack güncellemesi var dio bende yüklüyorum nolur nolmaz die. hergün güncelleme gelio bu program için bazen 2 günde bi gelio. bu normal mi?

valent

valent

Üye
ben mağazadan indirmiştim yılbaşı hediyesi die gösteriodu ücretsiz indirdim. sorunsuz çalışıo ama mağazaya girdiğimde sağ altta güncelleme var dio tıklıyorum camera lover pack güncellemesi var dio bende yüklüyorum nolur nolmaz die. hergün güncelleme gelio bu program için bazen 2 günde bi gelio. bu normal mi?
Evet gayet normal sana anormalmi geldi alev?

mami-171

Üye
vallahi n zamandır arıyordum panorama çekmini daha önce indirmiştim yine bu sitede Allah razı olsun :)))

• Beğen
Tepkiler: Sensation
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık güzel paylaşım tebrik ederim

Bomb City

Bomb City

Üye
:tşk:

Otuz

Üye
sağolasın kardeşim bir önceki sürümden farkı nedirbirde bunu türkçeleştirebilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt