Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sbp mobile shell 3.5
Sponsorlu Bağlantılar
merakli1i
Üye
ya ben daha önce triali kullanıyordum onda video araması geldiğinde telefondan ses çıkmıyordu bunda da aynı sorun söz konusu mu hi,ç deneyen oldumu?
keles555
Üye
süpersin kardeş.
metalosi
Üye
kardeşim ameğine sağlık çok süper bişi teşekkür ederim.
007fatih
Üye
çok teşekkür ederim
acaba hp ipaq rw6815 e olurmu?
korcelik
Üye
kardes tesekkurler...
edarguner
Üye
Ellerin dert görmesin.Çok teşekkür ederim
mucox5
Üye
eline sağlık
travolta61
Üye
****** lerin hiç biri olmadı ****** alma programı yok mu
Az önce denedim bir sorun yok. çalışmazı lazım tekrar denemeniz mümkün mü?
yuhan17
Üye
allah razı olsun sırf gen için indirdim çok sağol
travolta61
Üye
5800 a nasıl kurulacak arkadaşlar lütfen açıklama yapar mısınız emeğinize sağlık acilll
zgr96
Üye
Ellerine sağlık Teşekkürler...
char47
Üye
Teşekkürü neden bu kadar önemsiyorsunuz? Yaptığınız sonuçta Allah rızası içinse ardına düşmenize gerek yok. Evet insanın gözü arar ama bu kadar alınganlığı da gerektirmez. Yani Allah rızası öncelikliyse eğer. Ve tabii ki emeğiniz için Ben size teşekkür ederim. Selam ve sevgilerle.
OğuzcanAbi
Üye
teşekkürler eline salık
mavera66
Üye
Tesekkur ederım ne sanstır tam indirdigimde sbp shell 5 0 ın bır vıdeo sunu gordum nette inşallah onada kavusuruz
antepli-27
Üye
bir suru dosya cikdi nasil ve neyi yüklücem telefon nokia n97mini
adilkandir
Üye
kemal arkadaşım ellerine sağlık bilgiler için teşekkür ederiz
kardeş teşekkür ederim emeğin için fakat ben bu sbp mobile shell'i 5800 da kullandım ancak deneme sürümütdü, ne yaptıysam tescilleyemedim. Çok da iyi anlamıyorum bu signed olaylarını. Ne yapsam da tam sürüm kullansam bu programı, bana yardımcı olma şansın var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim...