Allahım ne günlere kaldımabi ben sabote etmiyorum beni kınamayın ben kendini tatmin etmeye çalışan gariban bi symbiancıyım abi beni sev!

) ben para biriktirene kadar symbian kaynak kodları açıklanırsa biriktirdiğim parayı çatır çatır yerim o ayrı 
Sybian'ın kaynak kodları açıklansa android kurulabilir mi?son günlerde bende 7 yıllık nokia kullanıcısı olarak 701 imden vazgeçmeye karar verdim sanırım artık bende bir androidli bir tel alıcam s4 mini için para biriktirmeye başladım(tabi ben biriktirene kadar s5 çıkmazsa) ben para biriktirene kadar symbian kaynak kodları açıklanırsa biriktirdiğim parayı çatır çatır yerim o ayrı
![]()
Androidi unutun ama ubuntu ve firefox için umutlanabilirsiniz![]()
Uyarlanması daha kolay olurFarkı ne ki??

KeşkeYakında ios 7 yi portlarlar (sözde) iş oraya gidiyor.
portlasa biri
Apk yı jar yaptık jar sis olmuyo
Yapabilen biri yapsın şunu beajar şeklinde oynanamaz mı?Keşkeportlasa biri
Apk yı jar yaptık jar sis olmuyo
Yapabilen biri yapsın şunu bea

Denedimde olmuyor. yoksa haklısınız elle fazla tutulabilir delil yokken paylaştım. jar'ı c++ koduna oradanda symbian c++ koduna çevirmeye çalışıyorumjar şeklinde oynanamaz mı?![]()
Denedimde olmuyor. yoksa haklısınız elle fazla tutulabilir delil yokken paylaştım. jar'ı c++ koduna oradanda symbian c++ koduna çevirmeye çalışıyorum
kolay gelsinAmin de size gözle görülür bir kanıt ve yaşadığım sorun:kolay gelsin
Kodlara hakaret etse daha iyi hiç birşey yazmamış.Amin de size gözle görülür bir kanıt ve yaşadığım sorun:
Sorun şu tüm classları import ediyorum:
C++'a çevir diyorum
Ve bu saçma hata geliyor:

Kodlara hakaret etse daha iyi hiç birşey yazmamış.![]()
.gif)
Birçok class var o sayfada açık olan sadece biri bilip bilmeden konuşma benceKodlara hakaret etse daha iyi hiç birşey yazmamış.![]()

Yanlış anladın hatada hiç birşey yazmıyor ben onun için yazmıştım.Sonuçta hatada yazanlara göre kodları daha kolay düzeltebilirsin.Birçok class var o sayfada açık olan sadece biri bilip bilmeden konuşma bence![]()