Tavsiye Sayın Symbian Kullanıcıları

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu sabote etmeye çalışanları kınıyorum

• Beğen
Tepkiler: gardi ve M@cros

WanWan

Üye
abi ben sabote etmiyorum beni kınamayın ben kendini tatmin etmeye çalışan gariban bi symbiancıyım abi beni sev!

• Beğen
Tepkiler: Jan
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
son günlerde bende 7 yıllık nokia kullanıcısı olarak 701 imden vazgeçmeye karar verdim sanırım artık bende bir androidli bir tel alıcam s4 mini için para biriktirmeye başladım(tabi ben biriktirene kadar s5 çıkmazsa :D) ben para biriktirene kadar symbian kaynak kodları açıklanırsa biriktirdiğim parayı çatır çatır yerim o ayrı :D

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
ellimin kori

ellimin kori

Üye
son günlerde bende 7 yıllık nokia kullanıcısı olarak 701 imden vazgeçmeye karar verdim sanırım artık bende bir androidli bir tel alıcam s4 mini için para biriktirmeye başladım(tabi ben biriktirene kadar s5 çıkmazsa :D) ben para biriktirene kadar symbian kaynak kodları açıklanırsa biriktirdiğim parayı çatır çatır yerim o ayrı :D
Sybian'ın kaynak kodları açıklansa android kurulabilir mi?

belco2

belco2

Üye
symbianın alt yapısı bunu desteklemez symbian ve android iki çok farkli işletim sistemi symbiyan metrik ve emperial sisteminin üzerinde çalışıyor son zamanlarda. Nokia Belle Refresh. 5.3 Nokia Belle Feature Pack 1. 5.5 Nokia Belle Feature Pack 2. 5.5 bu işletim sistemlerinde qt desteyini 4.8 çıkardılar qt desteyi Linux tamanlıdır ve geliştiricilere açık kaynak kodu nakida bundan yararlanarak ortaya iki gelişmiş işletim sistemi çıkardı
Nokia Belle Feature Pack 1. Symbian Dona
Nokia Belle Feature Pack 2. Symbian Carla
ve bunlar tek çekirdek
android ise çif çekirdek

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Androidi unutun ama ubuntu ve firefox için umutlanabilirsiniz :oke:

Jan

Jan

Üye
:) keşke birşeyler yapılsa ozaman symbian ın asıl gücünü herkez görür..

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Symbianın gücü kalmadı zaten de keşke şu cihazların gücünü görseydik :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
M@cros

M@cros

Üye
Amin de size gözle görülür bir kanıt ve yaşadığım sorun:

Sorun şu tüm classları import ediyorum:

C++'a çevir diyorum

Ve bu saçma hata geliyor:

Kodlara hakaret etse daha iyi hiç birşey yazmamış.:D

M@cros

M@cros

Üye
Birçok class var o sayfada açık olan sadece biri bilip bilmeden konuşma bence :)
Yanlış anladın hatada hiç birşey yazmıyor ben onun için yazmıştım.Sonuçta hatada yazanlara göre kodları daha kolay düzeltebilirsin.

Üst Alt