Acelesi yok beaAma ama ama
Çok duygulandırdınız beni.
Zamanım olduğu ilk an herkese tek tek cevap yazacağım biraz gecikecek olsa da... Doğum günümde bile sahnede olacağım da
Hepinize sonsuz teşekkürler
MaxiCep'te hep beraber olabilmek dileğiyle sevgili MaixCep ailesi...

reyhan kiki soy adın dımı reyhan kiki evet hatırladım...

Teşekkürler...Mutlu yıllar ...
Tüm güzel dileklerinizi aynen sizin için de diliyorum efendimVaaay harbiden adminimizin doğum günüymüşşş
İyi ki doğdunuz Ata Bey..Nice sağlıklı,huzurlu,bol paralı günler geçirmenizi diliyorum![]()
Eh yavaş yavaş yaşımızı alıyoruz Anıl'ım... Sağolasın.24 oldun hee..Yaşlanmışsın yahu.Mutlu yıllar sanaaa .
Mutlu yıllar Ata beyİyiki doğdun nice mutlu mesut banlamalı günlere
Dünyanın ilk ve tek otobüse binmek için koşarken üye banlayan adminine kucak dolusu sevgilerle
![]()
Çok teşekkürler Mehmet Abi... Birlikte, ban dolu günlere...
Doğum günün kutlu olsun![]()
Eyvallah, teşekkürler...nice mutlu huzurlu saglikli guzellikler dolu yillara ata kardesim dogum gunun kutlu olsun.
Doğum günüm şerefine seni kesecektim ama kısmet olmadı... Bir dahaki sefere inşallahAçıklama :
1-Bugünün şerefine banlanan 100 üye affedilecek.
2-Her üye 1 rütbe atlayacak.
3-Herkese 1000 teşekkür extradan eklenecek.
4-Aramızdan seçilen en küçük üyeye 1 günlük adminlik rütbesi verilecek.
5-Uyarı puuanları düşürülecek.
Kardeşim doğum günün kutlu olsun![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sağolasın AliciğimDiaBLoS™;2205215' Alıntı:Nice yıllara Atacım . Doğum günün kutlu olsun inşallah .![]()
Teşekkürler Güven Abimmutlu yıllar Atadoğum günün kutlu olsun
Çok teşekkürler Kelmelebekimкεℓεвεк;2204848' Alıntı:Dogum gunun kutlu olsun sayın Praetor arkadasim, Rabbim hayirli uzun omurler versin, hayatinda hep guzel insanlarla karsilastirsin ve Hayatin boyunca hayirlara vesile olursun insaallah...
Espirilerinle, saygınla, sevginle, laf atmanla, olaya karışmanla ve yorumlarinla bizi aydinlatmaya devam etmen umuduyla...

Teşekkürler üyemdoqum qnün kutlu olsn adminim![]()
ObaaaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
parti başlasın qençlik![]()
:
Yok ya aslında merhametliyimdir. Kurallar ihlal edilmediği müddetçeyaparmı yapmaz o, merhamet duyguları yok onunmeslek hastalığı bu
![]()
кεℓεвεк;2205333' Alıntı:birazda cimri beavermezzzzzzzzz hersey onundur onun
![]()
O da nereden çıktı yahu
Maalesef öyle oluyor ama çok fazla söylenecek şey de yok haniAziz™;2205400' Alıntı:Kusura bakma Ata hep klasik cümlelerle cevaplıyoruz bu tür konuları
Doğum günün kutlar,Nice sağlıklı ve huzurlu günler geçirmeni temenni ederim.
Sosyal hayatındada daha nice başarılara inşallah![]()
Güzel dileklerin için çok teşekkürler.
Teşekkürkler kıkı XDdoğum günün kutlu olsun, kiki (x
İnşallah...nice yıllara
Teşekkürler...Doğum günün kutlu olsun nice senelere ata bey![]()
Hatırlamıyor musun msndeki inatlaşmalarımızıSalih Baba™;2206767' Alıntı:Sende koç burcusun hemi...Doğum günün kutlu olsun Ata ağabey...
![]()
Teşekkürler Salih Kardeşim