Sayın Maxicep Ailesi yarın bomba programla karşınızdayım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Maxicep Ailesi yarın bomba programla karşınızdayım.
Kendi yaptığım programla artık oyun,program sertifikalamak çok daha kolay olacak. Artık opda nın verdiği program gibi sürekli cer ve k.ey dosyalarını seçmek zorunda kalmayacaksınız. Programla Gelecek Özellikler,

Kod:
*Basit bir şekilde cer ve ke.y dosyaları ve çekirdek dosyası signsis.exe dosyasını kaydeder ve bu sayede her açışta yeniden seçmeye uğraşmassınız.
*Çoklu seçiş özelliği (daha ilerki sürümlerde)
*Anlık takip (eğer program veya oyun büyükse, işlemin neresinde kaldığını görebilirsiniz.)
*Arkaplanda signsis.exe (bu sayede yeni bir pencere açılmayacak ve arkaplanda işlem yapılacak.
*İşlem yapılırken ana programı gizleme (daha ileriki sürümlerde)
*Tamamı türkçe!
*Programın adını ben signit koydum önerileriniz varsa lütfen söyleyin.
*Opacity değerleri ile saydam bir form
*Hazır ke.y ve cer ler (bunlar siscontent in sertifikasıdır.)
*Virüs olması imkansız virustotal ile de taratıcam. (2 tane virüs programı var)
*Guisi (ana menüsü) biraz bir programdan esinlendim zaten bunu siz anlayacaksınız.
*Kodların %100 ü bana aittir, tamamını ben yazdım (signsis.exe hariç bunu zaten nokia yapıyor sanırım)
*Program vb.net ile yapılmıştır.

Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin. yarın böyle bir programla karşınızda olacağım.

• Beğen
Tepkiler: okeane3110c

xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
pek anlamadım kardeş ama umarım işe yarar saol yarını bekliyorum :)

okeane3110c

okeane3110c

Üye
4 gözle bekliyorumm :ehe programın adıda ıyıye benzıyor bnce ole kalsın türk yapımı olduu bellı olur :ehe

s_uzun

s_uzun

Üye
cfw kullanıyorum şuan işime yaramaz ama elimden gelen desteği sunarım Türk yapımı olması güzel inşallah başarılı olursun

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
An itibariyle program bitti. Şuan testleri yapıyorum. tek sorun (eğer varsa) sertifika algoritmasını bulmak eğer bilen veya bulan varsa opda gibi anında programiçinden sertifika oluşturulabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt