Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim, cihaz satılmıştır...
sat5 Üye Konu Sahibi (SATILMIŞTIR)Sony Xperia Z(Siyah/Garantili) 950TL Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim, cihaz satılmıştır... Son düzenleme: 25 Haz 2014
sametcvdr Üye Lumia 820 ile takas dusunurmusunuz Ankara uzerıne 250 tl verebilirim en son MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Lumia 820 ile takas dusunurmusunuz Ankara uzerıne 250 tl verebilirim en son MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sat5 Üye Konu Sahibi Tesekkur ederim ilk asamada wp dusunmuyorum. Zaten uzerine 500tl civari fark alabilecegim cihazlar dusunuyorum
Tesekkur ederim ilk asamada wp dusunmuyorum. Zaten uzerine 500tl civari fark alabilecegim cihazlar dusunuyorum
sat5 Üye Konu Sahibi Arkadaslar cihaz cuma gunune kadar rezerve edilmistir...İlan güncel. Lütfen ilk mesajdaki güncelleme notunu okuyunuz
Arkadaslar cihaz cuma gunune kadar rezerve edilmistir...İlan güncel. Lütfen ilk mesajdaki güncelleme notunu okuyunuz
sat5 Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: s4 düşünurmusun Genişletmek için tıkla ... Takaslamak istememin sebebi elime bir miktar para geçmesi. S4 ile takas beklentimi karşılamaz ne yazık ki
Anil-D' Alıntı: s4 düşünurmusun Genişletmek için tıkla ... Takaslamak istememin sebebi elime bir miktar para geçmesi. S4 ile takas beklentimi karşılamaz ne yazık ki
sat5 Üye Konu Sahibi Sixee1905' Alıntı: Aliyorum.kardes Genişletmek için tıkla ... p.m. mtrhsts' Alıntı: Motorola atrix olurmu Genişletmek için tıkla ... p.m.Guncel...
Sixee1905' Alıntı: Aliyorum.kardes Genişletmek için tıkla ... p.m. mtrhsts' Alıntı: Motorola atrix olurmu Genişletmek için tıkla ... p.m.Guncel...