bynedim
Üye
Satılık Veya 7710/d600 Ile (+ Para Şeklinde) Takaslık Panasonic X700
Arkadaşlar Kamera satılmıştır, ilginize teşekkürler..
Telefonum çok temizdir ve de sıfır paket içeriğindeki gibidir, aşağıda da ayrıntılı açıkladım durumunu, Aşağıda belirttiğim fiyattan satılıktır veya bu cihazı takas unsuru olarak kullanarak temiz bir 7710 veya D600 ile takas etmek istiyorum. Üzerine duruma göre gerektirdiği miktar para eklerim..
Lütfen ilgilenenler bana mail ile ulaşsın..
mail: [email protected]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
- Henüz 3 aylık, Panasonic X700 model cep telefonumu, temiz, fatualı - garantili olarak, tüm kutu ve aksesuarlarıyla beraber 320YTL'den satıyorum..
Panasonic X700'ün önemli özellikleri;
- (640x480) VGA Kamera (Video Kayıt Özelliği) + Dahili Flaş
- 65K Renkli Parlak 176x208 TFT iç ekran + 4096 Renk (vizör) dış ekran
- Symbian S60 işletim sistemi + Java MIDP 2.0
- Mini SD kart ile arttırılabilir hafıza + 16MB Dahili hafıza
- Bluetooth + Kızılötesi + USB ile senkronizasyon
- Şık Kapaklı Tasarım
- vs.
Cihazın herhangibir problemi bulunmamaktadır, ilk günkü gibi temiz ve de 21 ay garantili olarak tüm belgeleriyle ve de full kutu içeriğiyle verilecektir..
Panasonic X700'ü incelemek için;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
İzmir içi teklifler olursa elden teslim olabilir, şehir dışına ise görüşmelerden sonra anlaşıldığı takdirde aynı zamanlı kargolama ile iki taraf ta birbirine takip numarasını verir ve bu şekilde kargolar ulaşana kadar takip edilir..
Dediğim gibi mailden ulaşırsanız sevinirim; mail: [email protected]
Şimdiden teşekkürler..
Telefonum çok temizdir ve de sıfır paket içeriğindeki gibidir, aşağıda da ayrıntılı açıkladım durumunu, Aşağıda belirttiğim fiyattan satılıktır veya bu cihazı takas unsuru olarak kullanarak temiz bir 7710 veya D600 ile takas etmek istiyorum. Üzerine duruma göre gerektirdiği miktar para eklerim..
Lütfen ilgilenenler bana mail ile ulaşsın..
mail: [email protected]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
- Henüz 3 aylık, Panasonic X700 model cep telefonumu, temiz, fatualı - garantili olarak, tüm kutu ve aksesuarlarıyla beraber 320YTL'den satıyorum..
Panasonic X700'ün önemli özellikleri;
- (640x480) VGA Kamera (Video Kayıt Özelliği) + Dahili Flaş
- 65K Renkli Parlak 176x208 TFT iç ekran + 4096 Renk (vizör) dış ekran
- Symbian S60 işletim sistemi + Java MIDP 2.0
- Mini SD kart ile arttırılabilir hafıza + 16MB Dahili hafıza
- Bluetooth + Kızılötesi + USB ile senkronizasyon
- Şık Kapaklı Tasarım
- vs.
Cihazın herhangibir problemi bulunmamaktadır, ilk günkü gibi temiz ve de 21 ay garantili olarak tüm belgeleriyle ve de full kutu içeriğiyle verilecektir..
Panasonic X700'ü incelemek için;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
İzmir içi teklifler olursa elden teslim olabilir, şehir dışına ise görüşmelerden sonra anlaşıldığı takdirde aynı zamanlı kargolama ile iki taraf ta birbirine takip numarasını verir ve bu şekilde kargolar ulaşana kadar takip edilir..
Dediğim gibi mailden ulaşırsanız sevinirim; mail: [email protected]
Şimdiden teşekkürler..