Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
satılık temiz nokia n73
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewalyster
Üye
Konu Sahibi
satılık temiz nokia n73
satılık n73 kasım 2006 aldım 1 sene daha garanti süresi war kutusu+içinde verilen herşey,silme bezi dahil orjinal ve kutunun içinde.telefon 1 kez bile yere düşmedi.fiyatı 500 ytl.fiyatı abartılı bulanlar lütfen hakaret içerikli mesajlar yazmasın
DoggyMania
Üye
0 kvk garantili olan N73 "530" ytl +-20 2. el 2 sene kullanılmış N73 500 ytl saol walla 30-40 ytl fark için guvencesi olmayan bi tel almak mantıklı değil en fazla verilcek fiyat 300 ytl
technonur
Üye
fiyaatı 400e olsun çek yoksa müşteri bulamazsın benden söylemesi
ewalyster
Üye
Konu Sahibi
o modelle aasındakı olan fiyat farknda haklı olabilirsiniz.ama kvk garantisi halen suruyor 1 senesi dhaa war.
eomer90
Üye
bence de fiyatı aşağıya çekmelisin,şu anda n 73 550-600 YTL arası gidio(bkz Teknosa,Vatan Bilgisayar,Carrefour vs.), 500 YTL biriktiren birisi 70 ytl daha biriktirp 0 telefon alır die düşünüyorum
GuNSTuR
Üye
ben sana daha 1 ayı olmadı telefonun kvk garantı tertemiz n73 vereyim 475 ytl
aslanholdink
Üye
bu telefon için çok fiyat istemişsin etse 300 ytl eder arkadasım istersen takas yapalım n95le üste 500 ver vereyım sana
--------------- Ekleme ---------------
n:
sertac2
Üye
ah be güzelim o fiyata satarsan helal sana.alan kişiyi bize de bildir
arkadaşlar sıfır n82 aldım.bi kaç ay oldu alalı.n73 ü aldıgım zaman 1200 e almıstım kıyamadım 400 e vermeye elimde kaldı yani.şimdi avea hat aldım öylece duruyo
srf_ylmz
Üye
gel ben sana 350 N73 me verim istersen benim cihazımda son derece temiz
legend5858
Üye
sıfırı o fiyatt en baba 300 eder daha fazlada verilmez yenii 2 el alımı 250 satımı 300 sen elden veriyon 300 den fazla etmezz
srf_ylmz
Üye
elden verebilirim hocam 300 tl'ye N73 ME bence görülmeye deger bi telefon...telefoncu falan degilim kendi telefonum...ihtiyactan dolayı satıyorum..
kanaryavcisi
Üye
srf_ylmz'' kardes gel 240 TL peşin e anlasalım garantisi varmı senin telin? herhangi 1 sorun varmı hoparlorunde,kamerasında fln ? bende de n70 var takas a girersek +70 TL veririm üstüne . yok takas olmaz dersen 240 TL ver alıyım ne dersin ?