Satılık-Takas NOKİA N8 (Temiz Kullanılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
Satılık-Takas NOKİA N8 (Temiz Kullanılmıştır)
Arkadaşlar Samsung Galaxy S2 aldığım için N8'imi satıyorum. Telefon gayet temiz kullanılmıştır. Önizlemelerdede görebilceğiniz gibi herhangi bir problemi bulunmamaktadır. 2ay garantisi ve kaskosu var şuanda. Eskişehirde içinde elden satışta yapabilirim. Faturası mevcuttur.

Belirlediğim Fiyat:650tl'dir.

Takası belirttiğiniz ürünlere göre değerlendireceğim. LG, Sony, Htc veya Samsungun Androidli modelleri olabilir. Bunun dışında İphone'da olabilir. Hatta yüksek modelli ürünlere üstüne bende para verebilirim.

Ciddi Alıcılar için : 05548846210

edit: arkadaşlar telefonculardan 750 tlnin altına bırakmıyorlar genelde bırakıyorlarsada faturasızdır.

covar

covar

Üye
650 tl bence fazla cünkü 2 ay garantisi kalmış 2 yıl kullanılmış bir cihaz 650 tl ye 1 yıldan fazla garantisi olanlar satılıyor kardeşim yinede hayırlı satışlar..

cimbom04

cimbom04

Üye
ben 500 veririm ama uzak

turker10

turker10

Üye
valla 4 ay önce 15 ay garantisi olanı 600 e veremedim gerisini sen düşün genede ii satışlar.. bu arada telefoncuların vereceği fiyat 300-350 olur tahminim...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
çok istiyorsun çok....

Otuz

Üye
650 tl bence fazla cünkü 2 ay garantisi kalmış 2 yıl kullanılmış bir cihaz 650 tl ye 1 yıldan fazla garantisi olanlar satılıyor kardeşim yinede hayırlı satışlar..
niye öyle diyorsun gerçek fiyatı ikinci el 700 den başlıyor dükkanlarda

covar

covar

Üye
niye öyle diyorsun gerçek fiyatı ikinci el 700 den başlıyor dükkanlarda

700 tl den başlıyordu ama 8 ay önce idi o fiyatları malum yeni cihazlar cıkardı nokia bende c6-01 2.el fiyatı dükanlarda 450 tl c7-00 ın 525 tl n8 de 650 tl ye var hemde cok 650 tl istiyor tamam eder ama garantisi 15 ay felan olsa idi 2 ay garantisi kalmış 2 yıl kullnaılmış bi cihaz sonucta

esqalsiz

esqalsiz

Üye
etmez brother :) garanti kalmamış

berkan2807

Üye
galaxy ace var 13 ay garantili takas düşünür müsün? üstünü ekleriz bişeyler .

Otuz

Üye
siz alıcımısınız kardeşim eder veya etmez sizene hemen fesat oluyorsunuz

KayraBey

KayraBey

Üye
Bir arkadaş 1 yıl daha garantisi olan aynı telefona 600 lira istiyor.aynı bölümden ilana bakabilirsin.bence fitayı 500 gibi yaparsan birşeyler olabilir

jjjhz

Üye
Bir arkadaş 1 yıl daha garantisi olan aynı telefona 600 lira istiyor.aynı bölümden ilana bakabilirsin.bence fitayı 500 gibi yaparsan birşeyler olabilir
ben bu fiyata satıyorum kardeşim garantisi olmasada vericeğim fiyat budur benim temiz kullandım cihazıma güveniyorum güvenilir satıcıyım beğenmiyorsan fiyatı git o konudaki telefonu sen al senden tavsiye isteyen mi oldu ? dese satan eleman ne cevap vericeksin ?

uyduturk

uyduturk

Üye
E7 ile takas kabul edermisin??

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace var 13 ay garantili takas düşünür müsün? üstünü ekleriz bişeyler .
yok saol dostum ace düşünmüyorum

---------- Eklendi @ 19:01:26 ---------- Yazıldı @ 19:00:54 ----------

bi gün n8in olurda satmaya karar verirsen sen 500e satarsın :)

---------- Eklendi @ 19:01:49 ---------- Yazıldı @ 19:01:26 ----------

E7 ile takas kabul edermisin??
teşekkür ederim dostum e7 düşünmüyorum

kaplan4680

kaplan4680

Üye
:) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt