GarantiLi Sıfır Nokia N8 (16gb) OrjinaL Aksesuar KutuLu SatıLık veya Takas..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
GarantiLi Sıfır Nokia N8 (16gb) OrjinaL Aksesuar KutuLu SatıLık veya Takas..
Herkeze Merhaba.. ÖnceLikLe İstanbuLda oturuyorum..

Cihaz OrjinaL Nokia N8'dir kesinLikLe hiç bir sorunu arızası faLan yoktur çizik vs. varmı gibisinden soruLar soruLmasın Lütfen!

Aşağıdak resimLerden de görüLdüğü üzere 26.12.2010 Fatura kesim tarihLidir hediye oLarak geLdi yani daha yeni 1 ayı doLdurdu ama bu 1 ayLık zamanda sadece 2 gün deneme ve test amaçLı çıkardım kutudan okadar.. Bu test için 2 günLük zamanda da sadece kamerası video oLayı ve HDMI bağLantısı yaptım Tv ye herhangi bir sorunu varmı yokmu diye ve 5-6 tane HD oyun atıp denedim uyguLamaLarını... Bunun dışında ürün kutusunda görünen aksesuarLarı hiç dokunuLmadı ve cihazın önündeki, arkadasındaki jeLatini dahi duruyor en ufak kıLcaL yada 1mm'Lik çizik dahi yok herşeyiyLe temiz ve sorunsuzdur.. Faturada ve resimLerde imei numarasını kapattım.
Faturada görüLdüğü üzere 1050tl ye aLınmıştır...
Cihazın özeLLikLerinden bahsetmiyorum hiç internetten ne kadar çıLgın bişey oLduğu konusunda detayLı biLgiye rahat rahat uLaşıLabiLir :)

teLefon için nakit 850tl istiyorum.. PazarLık oLabiLir ama çok çok ufak rakamLar oynar karşımdakinin samimiyetine göre.. Sonuçta cihaz resimLerinden görüLdüğü üzere mükemmeL derecede..

Takas oLarakta aynı düzeyde ve kaLitedeki cihazLar söz konusudur yine kendi cihazım gibi sıfır veya 1-2 ayLık sıfır ayarında oLmak şartıyLa tabi.. Üstüne para vermek gibi bir niyetim yok ama tekLife göre düşünebiLirim..
Takas için cihazLara örnek: Iphone3GS 16,32gb-HTC Desire HD-HTC Desire-HTC HD2-Samsung Wave S8500 ...
SıraLama bu şekiLde oLabiLir.. FarkLı oLarak daha iyi tekLifLeride değerLendireceğim..

TeLefonumun ResimLeri:

iLetişim için: maiL atınız yada siteden pm yoLu iLe uLaşınız..

[email protected]

ellinika

Üye
blackberry storm 2 üzerine 200 tl veririm

by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
yok artık daha neLer :)

Bnce yazdıkLarımı bir daha oku istersen yeterince açık..

jigsaw_54

Üye
nokia N97 ile takas düşünürmüsün? üzerine istediğin rakama göre bişiler verebilirm

by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
Hayır teşekkürLer..

Konu içerisinde yazdığım teLefonLar harici daha aLt seviye bir teLefonLa takas düşünmüyorum..

ellinika

Üye
yok artık daha neLer :)

Bnce yazdıkLarımı bir daha oku istersen yeterince açık..
Storm 2 alt seviye değil üst seviye bir telefon...
neyse, o kadar uzun yazmışsın ki okumaktan sıkıldım görmedim nelerle takas yaptığını...

by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
Okumaktan sıkıLdığın bir konuda detayLarı okumadan tekLif yapmayınız o zaman rica ediyorum..

Lütfen Sadece Ciddi kişiLer konuyu okuyup değerLendirip buna göre tekLifLerini yazsınLar veya uLaşsınLar..

ellinika

Üye
Okumaktan sıkıLdığın bir konuda detayLarı okumadan tekLif yapmayınız o zaman rica ediyorum..

Lütfen Sadece Ciddi kişiLer konuyu okuyup değerLendirip buna göre tekLifLerini yazsınLar veya uLaşsınLar..
ben zaten ciddiyim. uzun uzun destan okuyarak ticaret yapılmaz. elimdeki cihazı ve üzerine verebileceğim parayı söyledim, işine gelirse tamam dersin gelmezse hiçbirşey demezsin benim yazı okumama gerek yok. sonuçta sana mail atmadım telefon etmedim alta yazdım baktın ki istediğin gibi değil, cevap yazma...
hiçbir ciddi n8 alıcısı da sana istediğin fiyatı vermez gelen yanıtlar illa ki takaslı olacak çünkü sıfırına yakın para istiyorsun. bu nedenle tavsiyem, gelen tekliflerin sadece işine gelenlerine yanıt ver, olayı polemiğe götürme...

by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
aynen aynen bende sana aynı yazdığın kendi yazını yönLendiriyorum ;)

peace_walker

peace_walker

Üye
HTC Touch HD ile takas düşünür müsünüz?Üzerine isteyeceğiniz miktarda anlaşabileceğimizi umuyorum.Cihaz temiz ve aksesuardır.Hatta fazladan cradle da mevcuttur.Mesajınızı bekliyorum

evrensel_boy

evrensel_boy

Üye
garantili kutulu nokia x6 16gb üstüne ne kadar istersiniz?

by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
TeşekkürLer..
Sadece konuda beLirttiğim cihazLarLa takas düşünebiLirim, onun harici Sadece NAKİT..

by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
Konu günceLdir...

Utku

Utku

Üye
750 tl olur mu

by_psycho

by_psycho

Üye
    Konu Sahibi
Satış tamamLanmıştır 850tl'ye..
Konu kapatıLabiLir veya siLinebiLir..

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
samsung wave s8500 var özel mesaj atabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt