Son fiyat... Kutulu,garantili,tertemiz... Nokıa n8 satılık ve galaxy s2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delgadoxxx

Üye
    Konu Sahibi
Son fiyat... Kutulu,garantili,tertemiz... Nokıa n8 satılık ve galaxy s2

4 Ağust.
Faturalı Siyah NOKİA N8 Telefonumu işim gereği daha geniş ekran a sahip bir telefona ihtiyacım olduğundan dolayı SAMSUNG GALAXY S2 almayı düşünüyorum.Telefonda herhangibir hasar ve çizik bulunmuyor kılıfı ile kullanılmıştır ve 20 aylık garantisi var.Telefonun donanım olarak özellikle 12 mpx lik kamerası , oyun performansı , usb portu sayesinde mouse ve flash bellek gibi donanımları direk telefona bağlama özelliği işinizi çok kolaylaştırıyor diyebilirim.Özel bir şirkette eğitim kalite uzmanıyım,genelde int ve mail için kullandım günlük kullanım saatim 1 saati geçmemiştir. Sahibinden e bu fiyat Maxicep üyelerine çok az bir pazarlık yapabilirim.
750 tl den600 tl ye GET ÖDEMELİ ÜSTELİK düşürdüm acil paraya ihtiyacım var.bir tane bile problemi yok emin olabilirsiniz cep ten msj atabilirsinz işim den dolayı aramaya cvp veremye bilrim fakat iş sonu dönerim.

. İrt: 0546 258 89 39

NOT:Faturası , Garanti Belgesi , Cihaz kutu içeriği , ek olarak bir kılıf ve bluetooth(kablosuz) kulaklıkgönderilecektir...... TELEFONUN ORjİNAL FOTOĞRAFLARI

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

USAForever

USAForever

Üye
Yapmayın Dostlar Bırakın Şu Samsung Sevdasını , Samsun E250 Berbat Kapasitez Telefonları Piyasaya Sürerken Nokia'nın 6600 Modeli Bile Halen Samsung un Üst Modellerinden Daha Kullanışlı , Galaxy S 2ymiş , omnia Hd miş asla bir nokia n8 yada n9 etmez sakn ekranı güzel flan diye samsunga atlamayn yazk olur

yasinzanbak

Üye
kardeş şimdi iyi diyosun ama şu an en kral telefon üreticilerinden biri oldu led tv desen samsung laptopta desen samsung işlemci ve bord desen samsung kardeşim senin nokianın bile pordlarını ve işlemcilerini üreten samsung dur inanmazsan google nokia n8 mother board yaz gör 3 sene önce samsung b7300 aldım hala tas gibi nokia ya bişey demiom ama şu symbian sevdasından ve düşük işlemci kullanımından vazgeçmedi 1400 lira n8 para veriyonuz üzerinde 600 mhz 256 ram olan bi cihaz alıyosun adam samsunga s2 ye 1.4 ghz çift çekirdek arm cortex 9 işlemci 1.3 gp ram koymuş işltm sistemide android 3.0 honeycomp fiyatı 1800 lira sen olsan hangisini alırsın arkadaşım

volkanuysallar

Üye
nakit 600 e bıkarırsan alıcıyım arkadasım

hsyn_57

Üye
500 e anlasalim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt