satılık sorunsuz nokia 3250

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adiyos16

Üye
    Konu Sahibi
satılık sorunsuz nokia 3250
telefonun hiçbir sorunu yoktur. sadece üst model alacağımdan satıyorum... n95 ile duruma göre takas + para şeklinde olur.... teşekkürler.... FİYAT : 200 YTL MODEL: NOKİA 3250 bu modeli bilmeyen çok kişi var. teli gören herkes hayran kalıyor sesine ve kameranın yanda olmasına...

dipnot: ilanlarda yer alan yorumları okudum çoğu çin malı oldugundan şüphe ediyor.sizde sakın böyle bir şüphe oluşmasın.emin olabilirsiniz.:oke:

burakoksuzoglu

burakoksuzoglu

Üye
kardeş takas olabilir düşünüren bende n95 8gb var 2 ylık forumda resimleri mevcut üste 500 anlaşırız düşünürsen bakmanı tavsiyeederim

akiaki

akiaki

Üye
bende 5300 xm war 1 ay oldu alalı takas edebiliriz

neco1234

neco1234

Üye
ARKADAŞIM BENDE SAMSUNG SGH-E890 VAR.İSTERSEN TAKAS EDEBİLİRİZ!!!MSN:[email protected]

akiaki

akiaki

Üye
neco ben senle telefonumutakas edebilirim

maxiciyiz

maxiciyiz

Üye
2.el 200 ytl etmez boşuna almayın

038_kayserili_

038_kayserili_

Üye
garantili 6300 var takas düsünürsen kardes

burak6230

Üye
ulan 3250 o fiyata edermi bende 3250 kullanıcısıyım telefon türünün tek örnegi nerdeyse nokia da alt takımı dönen 2 tane telefon var biri bu biride 5700 o hiç bir işe yaramaz en iisi 3250 üretimden kalkması çok kötü oldu ama

beti-21

Üye
bende de 3250 var ve çok memnunum özellikle de müzik dinlerken sesinin yüksekliğine:) gizliden video ve fotoğraf çekme özelliği de var, tlfnu çevirmeden çekebiliyorum:) ve ve ayna özelliği:))süper..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...