En son el konsolu ps vita:satilik yada takaslik(bol oyun+garanti)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cynique

Üye
    Konu Sahibi
En son el konsolu ps vita:satilik yada takaslik(bol oyun+garanti)
Ps vita wifi 17 ay halen tr garantisi olup teknosa faturalıdır 16 gb+4 gb 2 adet hafıza kartı sert ve yumuşak kılıf,sert taşıma çantası,bileklik,oyun saklama kutusu,garanti belgesi,AR kartları ve kutu klavuz vs hepsi mevcuttur.cihazın ön ve arka ekran koruyucusu olup kozmetik olarak temizdir,vuruğu kırığı vs yoktur.Hiç arıza ve tamir görmemiştir,hiç düşmemiştir.
KUTULU OYUNLAR:Call of Duty Black Opps Declassified,Little Big planet,Fifa football
Dijital(tr playstation networkten satın alınan oyunlar-hafıza kartına yüklüdür):Rayman Origins,Odd World Strangers Wrath HD
Cihaz ile baraber PSN hesabı da devredilecektir.Cihazda ön ve arka kamera,çift analog stick,OLED ekran vardır, hd ye denk gelen kalitede görüntü verir.
FİYAT:600 TL

TAKAS: IPAD 3 4. JENERASYON İLE YAPILIR,GEREĞİNDE ÜST ÖDENEBİLİR.DİĞER TAKAS TEKLİFLERİ DE DURUMA GÖRE DEĞERLENDİRİLECEKTİR

NOT:CİHAZ ÜZERİNDEN BAZI PS3 OYUNLARI REMOTE PLAY OLARAK OYNANABİLMEKTEDİR VE PS4 DE AYNI SİSTEM DESTEKLENECEĞİ DUYURULMUŞTUR.

SATIŞ YAPILDIKTAN SONRA TÜRKİYENİN İSTENEN HERHANGİ Bİ YERİNE İSTENEN FİRMA İLE KARGOLAMA YAPILACAKTIR,KARGO ALICIYA AİTTİR.
 


hisar0770

Üye
4.nesil 32 gb ipod touch a ne dersin takas düşünürmüsün
 

cynique

Üye
    Konu Sahibi
ipod touchla düşünmüyorum tşkrlr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt