Satılık pasaport kayıt hakkı gerçek pasaport üzerine 75 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imeikayit

Üye
    Konu Sahibi
Satılık pasaport kayıt hakkı gerçek pasaport üzerine 75 TL
tc uyruklu işçi pasaportları üzerine aynı gün yapılır önce kayıt sonra ücret alınır fiyat 75 TL pasaport sayısı sınırlıdır
kayıttan sonra belge temin edilip gönderilir iletişim [email protected]

harun61

Üye
maıl attım bakarsınız

kokov

Üye
neden bir telefon no yazmadınız ? ? ?

engurlu

Üye
Hangi sehirdesin kardes

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

riyadist

Üye
Kaydım tamamlanmıştır

imeikayit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu adam milleti dolandırıyor. Benim telefonumu kayıt edip kayıt düştükten sonra telefonlarımı açmadı. Maillerime cevap vermedi. Başka numaran arayınca açıyor.

115 lira aldı benden ayrıca

arkadaşın telefonu kayıttan düşmüş cihazdı problem oldu doğrudur ama telafi ettik sırf bu formda onlarca referans verebilirim yüzü aşkın kayıt yaptık sadece arkadaşınkinde sorun oldu buda pasaport sahibinin duyarsızlığından oldu arkadaş benden iade talep etmedi düzeltme taleb etti ,ve sorunu düzeltildi ,kendisinin kayıt formunu da belgesini de buradan yayınlayacağım 1-2 güne kadar insanları karalamanın bi anlamı yok kardeş mağazada bir üründen 100 lercesi satılıyor sen sana 1 tanesi hatalı geldi die o mağazayı dolandırıcı yapamassın

IMEI SORGULAMA
IMEI :35834204273xxx
Durumu :IMEI numarası kayıtlı
Kaynak :Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
�retici :Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GT-I8150 Model Bilgileri: Samsung GT-I8150
Sorgulama Tarihi 31.01.12​

riyadist

Üye
Tamamdır. Kayıt işlemim çok uzun sürdü geçmişteki diğer adamların hatasından dolayı. Sağolsun kayıt edilmiştir.

askomtorelqe

Üye
Turkiyede bu işi yapan en iyi bizi 3 yıldır hizmet vermekteyiz güvenle yurtdısıdnan telefon getırebılırsınız kayıtını bız gerceklestırıyoruz.1000lerce referans numarası verebılırız..www pasaportkayiti com ve simlocklu ıphonelarınızı turkıyede ılk defa biz fabrikasından direk apple dan cozduruyoruz www simlockunlock com KAYIT YAPTIRDIGINIZDA KAYIT OLDUGUNA DAHIL BELGENIZI ISTEYIN...

le-mur

Üye
Ankarada yapıyomusun bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt