Satılık pasaport kayıt hakkı gercek pasaport üstüne sadece 85 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imeikayit

Üye
    Konu Sahibi
Satılık pasaport kayıt hakkı gercek pasaport üstüne sadece 85 tl
YURT DIŞI CİHAZLARINIZ TC UYRUKLU PASAPORTLARA KAYIT ETTİRİLİR,ÖNCE KAYIT YAPILIR SONRA ÜCRETALINIR
KAYIT BELGESİ GÖNDERİLİR

FİYAT 85 TL DİR
05340302106 / [email protected]

imeikayit

Üye
    Konu Sahibi
kayıtlar devam ediyor konu güncel..

riyadist

Üye
Arkadaşlar bu adam milleti dolandırıyor. Benim telefonumu kayıt edip kayıt düştükten sonra telefonlarımı açmadı. Maillerime cevap vermedi. Başka numaran arayınca açıyor. Benden 115 lira aldı

riyadist

Üye
Kayıt belgesi göndermiyor. İnanmayın

Emre-45

Emre-45

Üye
Site saçmasapan sebeplerden dolayı ilanları kapatırken böyle dolandırıcıların ilanı arkadaşlar dolandırıcıdır demesine rağmen 1 haftadır açık. İlginç.

imeikayit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu adam milleti dolandırıyor. Benim telefonumu kayıt edip kayıt düştükten sonra telefonlarımı açmadı. Maillerime cevap vermedi. Başka numaran arayınca açıyor. Benden 115 lira aldı

arkadaşın telefonu kayıttan düşmüş cihazdı problem oldu doğrudur ama telafi ettik sırf bu formda onlarca referans verebilirim yüzü aşkın kayıt yaptık sadece arkadaşınkinde sorun oldu buda pasaport sahibinin duyarsızlığından oldu arkadaş benden iade talep etmedi düzeltme taleb etti ,ve sorunu düzeltildi ,kendisinin kayıt formunu da belgesini de buradan yayınlayacağım 1-2 güne kadar insanları karalamanın bi anlamı yok kardeş mağazada bir üründen 100 lercesi satılıyor sen sana 1 tanesi hatalı geldi die o mağazayı dolandırıcı yapamassın

IMEI SORGULAMA
IMEI : 35834204273xxx
Durumu : IMEI numarası kayıtlı
Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
�retici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GT-I8150 Model Bilgileri: Samsung GT-I8150
Sorgulama Tarihi 31.01.12​

bahtiyar_34

Üye
arkadaşın telefonu kayıttan düşmüş cihazdı problem oldu doğrudur ama telafi ettik sırf bu formda onlarca referans verebilirim yüzü aşkın kayıt yaptık sadece arkadaşınkinde sorun oldu buda pasaport sahibinin duyarsızlığından oldu arkadaş benden iade talep etmedi düzeltme taleb etti ,ve sorunu düzeltildi ,kendisinin kayıt formunu da belgesini de buradan yayınlayacağım 1-2 güne kadar insanları karalamanın bi anlamı yok kardeş mağazada bir üründen 100 lercesi satılıyor sen sana 1 tanesi hatalı geldi die o mağazayı dolandırıcı yapamassın

IMEI SORGULAMA
IMEI : 35834204273xxx
Durumu : IMEI numarası kayıtlı
Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
�retici : Üretici: Samsung Korea Pazar Adı: Samsung GT-I8150 Model Bilgileri: Samsung GT-I8150
Sorgulama Tarihi 31.01.12​

iyi peki maden işini çözecektin Neden tlf.larına cevap vermedin.dürüstsünde neden kaçtın peki ,durumu düzelteceğini,yardımcı olacağını anlatıp ikna etmeyi deneseydin bence tlf.çıkıp.

hamdi-koseoglu

Üye
aynısı an itibari ile benımde başıma geldı kaydım düştü şimdi telefonu kapalı ama telefon konusmalarımızı banka dekontunu ve mesajları kayıt etmıstım yasal yollardan hakkımı arayacağım gözgöre göre dolandırılıcık yapıyorsunuz burda. ama bu iş burda bitmez hukuk bürosunda çalışıyorum ve bu işin peşini bırakmayacağım

hamdi-koseoglu

Üye
kocaeliden hamdi köseoğlu ben yaptırmış oldugunuz pasaport kaydı düştü ve yasal uyarı aldım elimde havale yaptığım dekont kişi banka bilgileri mevcut kayıt belgesinide hala gondermeıssınız yasal yollardan hakkımı arayacağım telefonunuzu arıyorum kapalı doğru iş yapmamanızın sıkıntısını çekeceksiniz ne olur ne olmaz dıye yapmış olduğumuz telefon konusmalarını ve attığınız mesajları kayıt etmiştim yaptığınız hç hoş birsey diil. telefon numaram 0530 265 27 78 umarım dönüş yaparsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...