satılık nokia n73 musıc gelişim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black_eyes42

Üye
    Konu Sahibi
satılık nokia n73 musıc gelişim
telefon temizdir.sadece tuş takımı değişmiştir.sorunsuz kullanmaktayım.ses görüntü kalitesi olarak diğer n73 lerden daha iddalıdır bizzat deneyip almıştım sesine yaklaşan bile olmadı daha bu arada kabı değişmesi lazım sadece tuş takımını değiştircem diye çıkarırken kabını çatlattım o yüzden hesaplı veriyorum ben 2 ay olmadı 250 tlye aldım 180 e vercem son fiyattır.

mehmet umut

mehmet umut

Üye
eğer düşünürseniz samsung u900

nokio_6233

nokio_6233

Üye
ben kendi cihazımı satıyorum 200 liraya kulaklık hariç bütün herşeyi mevcut buda yetmezmiş gibi cihazı hackle'dim birde sertifika sorununuda ortadan kaldırdım yanında tedek bataryasınıda veriyorum ama bakıyorumda senin cihaz dımdızlak ne bir aksesuarı var nede kasasını çatlatmadığın kalmış? birde 180 lira para istiyorsun? resmen haşat olmuş canım cihaz?

konyarapp

Üye
ben kendi cihazımı satıyorum 200 liraya kulaklık hariç bütün herşeyi mevcut buda yetmezmiş gibi cihazı hackle'dim birde sertifika sorununuda ortadan kaldırdım yanında tedek bataryasınıda veriyorum ama bakıyorumda senin cihaz dımdızlak ne bir aksesuarı var nede kasasını çatlatmadığın kalmış? birde 180 lira para istiyorsun? resmen haşat olmuş canım cihaz?

:oke: katılıyorum arkadaşa

black_eyes42

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yedek batarya bende de var kulaklıkda var onlar zaten para etmez ben onları işin içine bile katmadım kasada hiç bi sorun yok sadece kab çatladı dedim kabların 0 ı ne kadar zaten 10 15 e iyilerini bulursun önemli olan telefonun sağlamlığı ben telefonuma güveniyorum güvenmesem satmam zaten seninkinden de temizdir kesin

--------------- Ekleme ---------------

eğer düşünürseniz samsung u900
u900 sıkıntısı var mı ne kadar istiyorsun?

mehmet umut

mehmet umut

Üye
herhangi bir problemi yoktur kardeş 200 düşünüyorum. Eğer isterseniz takas yapabiliriz.

[email protected]

lan3

Üye
n95 350 tlf çam a çizik var almak istiyen
msj çeksin

nokio_6233

nokio_6233

Üye
istersen karşılaştıralım? ben sana sahibinden.com üzerinde ki satış ilanımı vereyimde bak bakta kasa, telefon nasıl temiz olurmuşta bir gör kasa olayına gelince orjinali olmadıktan sonra ben ne yapayım yan sanayii kasayı? benim cihaz sonuna kadar ORJİNAL

black_eyes42

Üye
    Konu Sahibi
bi kere sen kasa ile kabın ne demek olduğunu bilmiyorsun benle yarışa gireceksin.ben çok telefonculuk yaptım senin gibisinide görmedim görmem de heralde sen bu tarz yaklaşımınla o teli kimseye satamazsın!

nokio_6233

nokio_6233

Üye
arkadaşım sanki bu cihazın kasası diğer basit telefonlar gibi değiş-tokuş kapaklardan sandın? bu cihazın kasası hasar görmüşse komple değiştirmekten başka yolu yok heee...!!! bazı uyanıklar 2.el kasa bulup taktırıyorlar ve ondan sonrada "orjinal" kasa diyerekten satmaya çalışıyorlar bazı insanlarda "orjinal" yada "yan sanayii" kasayı ayırt edemedikleri içinde hemen alıyorlar amaaaan banane ister çatlak olsun,ister çizik,ister kırık olsun kasası cihaz senin cihaz kendi resimlerini koyda alacak kişi en azından ne alacağını bilsin şahsen ben olsam resimlerini görmeden cihazı asla almam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt