Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satılık nokia c5-00 kutu içeriğiyle beraber
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih_347
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Satılık nokia c5-00 kutu içeriğiyle beraber
satmıyorum sahibinden.comda
farukozer4444
Üye
resim de koymalısınız
fatih_347
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
resimler eklendi
farukozer4444
Üye
Hiç de zor değil madem ilan açıyorsun bunu da yapmalısın. Ne yani fotolara bakcaz diye indirip mi bakcaz. Sırf zor diye hotfileye koymuşsun. Ve ayrıca zor da değil.
ali_1907
Üye
SANANE KARDESİM ADAM İSTEDİGİ YERE KOYAR.SEN ADMIN DEĞİLSİN BİSE DEİLSİN ZATEN SEN GİBİLERİ HER YERDE BÖYLE TERBİYESİZLİK YAPIYO.COK MU ZORDU SURAYA BUREAYA KOYABİLİRDİN DEMEK BABANIN SİTESİMİ MAXİCEP
fatih_347
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Adam haklı siteye dökuman koymayla ilgili hiçbir sey yok ki bi kez tema koyayım dedim olmadı hem sen telefon alıcısı degilsen ne hakkın var böyle yorumlar yapmaya alcaksan indirir bakarsın kardesim sanane yahu
SANANE KARDESİM ADAM İSTEDİGİ YERE KOYAR.SEN ADMIN DEĞİLSİN BİSE DEİLSİN ZATEN SEN GİBİLERİ HER YERDE BÖYLE TERBİYESİZLİK YAPIYO.COK MU ZORDU SURAYA BUREAYA KOYABİLİRDİN DEMEK BABANIN SİTESİMİ MAXİCEP
Adam haklı siteye dökuman koymayla ilgili hiçbir sey yok ki bi kez tema koyayım dedim olmadı hem sen telefon alıcısı degilsen ne hakkın var böyle yorumlar yapmaya alcaksan indirir bakarsın kardesim sanane yahu
Ben almayacağım ama alıcılar için tabiki rahat olacak. Belki alcak olsalar bile vazgeccekler indirmiyecekler. Resim koymanın zor olmadığını söylüyorum sadece. Ama Sen bilirsin yani .