Satılık nokia c5-00 kutu içeriğiyle beraber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih_347

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Satılık nokia c5-00 kutu içeriğiyle beraber
satmıyorum sahibinden.comda

farukozer4444

farukozer4444

Üye
resim de koymalısınız :oke:

fatih_347

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
resimler eklendi

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Hiç de zor değil madem ilan açıyorsun bunu da yapmalısın. Ne yani fotolara bakcaz diye indirip mi bakcaz. Sırf zor diye hotfileye koymuşsun. Ve ayrıca zor da değil. :vur:vur:vur:nono::nono::nono:

ali_1907

Üye
SANANE KARDESİM ADAM İSTEDİGİ YERE KOYAR.SEN ADMIN DEĞİLSİN BİSE DEİLSİN ZATEN SEN GİBİLERİ HER YERDE BÖYLE TERBİYESİZLİK YAPIYO.COK MU ZORDU SURAYA BUREAYA KOYABİLİRDİN DEMEK BABANIN SİTESİMİ MAXİCEP:angry::angry::angry::vur:vur

fatih_347

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Adam haklı siteye dökuman koymayla ilgili hiçbir sey yok ki bi kez tema koyayım dedim olmadı hem sen telefon alıcısı degilsen ne hakkın var böyle yorumlar yapmaya alcaksan indirir bakarsın kardesim sanane yahu

'Patron

'Patron

Üye
adamlar atarlı

farukozer4444

farukozer4444

Üye
SANANE KARDESİM ADAM İSTEDİGİ YERE KOYAR.SEN ADMIN DEĞİLSİN BİSE DEİLSİN ZATEN SEN GİBİLERİ HER YERDE BÖYLE TERBİYESİZLİK YAPIYO.COK MU ZORDU SURAYA BUREAYA KOYABİLİRDİN DEMEK BABANIN SİTESİMİ MAXİCEP:angry::angry::angry::vur:vur

Benim mi yaptığım terbiyesizlik senin mi yaptığın. Ve ayrıca sınırlarımın nerde başlayıp nerde bitceğini çok iyi biliyorum.

Adam haklı siteye dökuman koymayla ilgili hiçbir sey yok ki bi kez tema koyayım dedim olmadı hem sen telefon alıcısı degilsen ne hakkın var böyle yorumlar yapmaya alcaksan indirir bakarsın kardesim sanane yahu

Ben almayacağım ama alıcılar için tabiki rahat olacak. Belki alcak olsalar bile vazgeccekler indirmiyecekler. Resim koymanın zor olmadığını söylüyorum sadece. Ama Sen bilirsin yani .

'Patron

'Patron

Üye
satmıyosun ama sahıbındende duruyor. :) Hey Allah m

fatih_347

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeş maxicep te bisey satılmaz adamla resmen dalga geçiliyor. Ilan sahibinden.com da isteyen alır isteyen almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...