satılık N79 özel ürün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
satılık N79 özel ürün
Belki bazı arkadaşlar bilir nokia bir model üretirken belli sayıda o modelin özel ürününü de üretir. ne bu özel ürünlerin farkı? Normal n79 da 50 mb dahili hafıza maksimum 4gb hafıza kartı ve sanırım 64mb ram olur özel üründe 80mb dahili hafıza 8gb hafıza kartı alabilme ve 128mb ram vardır.benimki işte bu halden ama verirken aldığımda içinde olan 2gb lık kartı veririm 8 liği yeni aldım. Teli satma amacım N8 yada C7 almak .tel siyah renk ekranda ufak bir çizik var ama yeni kapak fiyatına baktığıma göre 7,5 tl idi sanırım sorun olmaz o kadarı. Fiyatına gelince 300 düşünüyorum tel gercekten temiz garanti bitti hiç su ana kadar hiç acılmadı. telin içinde isinize yarar programlar bırakabilirim

fatih_011

Üye
250 ye tamam dersen hemen alırım

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
normal ürün olsaydı derdim ama bu özel ürün özellik olarak diğerlerinden üstün

fatih_011

Üye
zaten soyledigin ozellikler normal urun ozellikleri dahili bellek disinda

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
normal ürün benim arkadasımda var benim 8 gb lık hafıza kartımı taktım kaldırmadı onlar max 4 gb destekliyor ayrıca benimki hiç bi yavaşlama yapmazken o sürekli kasılıyor

aşkım34

Üye
5800 takas düşünürmüsünnn

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
takas düşünmüyorum kardeş saol teklifin için samsung galaxy s2 alıcam yada asus n53sn sz013v model laptop bundan dolayı satıyorum pek acelem de yok aslında satmak için

Mareşal

Üye
özel ürün değil n79 active olmasın o dediğin:hmmm
üç adet var
1 n79 normal olanı
2 n79 active
3 n79 eco

seninki ya eco yada active olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt