Satılık N-gage ( Temİz )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
Satılık N-gage ( Temİz )
arkadaslar n-gage mi satıyorum...
almayı dusunenler irtibata gecsin..
ekirmanlar : kutusu , faturası ( garantisi 6 ay once dolmustur ) , acp 12 sarj aleti , data kablosu , orjinal kulaklıgı , 3,5mm cevirici , ses kayıt kablosu , kulanım kılavuzu , cd ....
istege gore
tum oyunların oldugu cd ler
tum programların oldugu cd ler
12 adet film arsivi de cd halinde verilecektir
fiyatı :
32 mb mmc kart ile =======> 250 ytl
512 mb rs mmc kart ile ====> 300 ytl

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
hayırlı satışlar
yakın bi arkadaşım almayı düşünüyordu

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
istanbul--kartal

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
bu arada yazmayı unuttum pardon iki adet orjinal kapak ve iki adet batarya da birlikte verilecektir
( kapaklar orjinal ve ikiside farklı renk bri on arka acık grı digeri ise on koyu gri hatta fume arka fıstık yesili zaten orjinal kapak renkleri bunlar , biliyosunuzdur )

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Dostum sadece bana bu dönüştürücüyü satabilirmisin??

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
dostum ayrı satamam ama sana bi tane istersen burda o kablodan yapabilecek yer gosterebilirim yada sadece bi soket halinde satıyolar ( kablosuz kısa bi parca sadece cevirici kablo fln yok yanı ) ole alabilrsin ...

havanana

Üye
sx1 telefonla takas yaparmsın fark istiyosan kaç olur

barabelli

barabelli

Üye
bnde satıom sana hayırlı satıslar bnde ankaradan arastırırsanız bnde bugun kydum ılanı

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(havanana &#064; Mar 26 2006, 07&#58;44 PM) [post=304855]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sx1 telefonla takas yaparmsın fark istiyosan kaç olur
[/b][/quote]

yok kardesim takas diil satmak istiyorum yeni telefon aldım ondan bunu satıyorum

<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Mar 26 2006, 07&#58;52 PM) [post=304867]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bnde satıom sana hayırlı satıslar bnde ankaradan arastırırsanız bnde bugun kydum ılanı
[/b][/quote]

saol kardes sana da hayırlı satıslar...

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar n-gage arıyan yok mu ?

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
eger isteyen olursa resimde ekleyebilirim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
32 Mb kart ile ederi 170 YTL&#39;dir düşünrsen alırım bu fiyata...

2 Teklif daha var 170&#39;e anlaştım gibi artık bilemeyecem..

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Mar 29 2006, 12&#58;23 AM) [post=306274]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
32 Mb kart ile ederi 170 YTL&#39;dir düşünrsen alırım bu fiyata...

2 Teklif daha var 170&#39;e anlaştım gibi artık bilemeyecem..
[/b][/quote]

cok az solıyosun arkadasım ...
n-gage bu kadar dustu mu yaaa
o fıyata satmaktansa 7710 umu mu satsam acaba
n-gage baska bı karızma

metalmen

metalmen

Üye
Van_hoijdonk kardeş doğru söylüyo istersen herşeyi orjinal ver yine fiyat bu n-gage diğer modeller altında eziliyor çünkü sadece oyun tlf olarak görülüyor.

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(metalmen &#064; Apr 12 2006, 06&#58;26 PM) [post=314225]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Van_hoijdonk kardeş doğru söylüyo istersen herşeyi orjinal ver yine fiyat bu n-gage diğer modeller altında eziliyor çünkü sadece oyun tlf olarak görülüyor.
[/b][/quote]

bence yanlış dusunuluyor kamera gibi bi ozellik istemeyen biri için cok gusel bir telefon yok yok denecek kadar tabi telefonu tam anlamı ile kullanan için
telefon gercekten temiz resim ekliyecektim ama ekleyemedim link halinde fln istiyor yapamadım
32 lik kart ile birlikte 230 ytl olur

msw

msw

Üye
Fiyatı yüksek

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(msw &#064; Apr 13 2006, 12&#58;21 AM) [post=314466]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Fiyatı yüksek
[/b][/quote]

ne kadar yuksek mesela

msw

msw

Üye
Ben 150 ytl ye 128 mb kart ile gördüm biyerde temizdi ... Artık N-Gage ler nostalji oldu bu fiyata şimdiki telefonları bile alabilirsin ...

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(msw &#064; Apr 13 2006, 01&#58;10 AM) [post=314494]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben 150 ytl ye 128 mb kart ile gördüm biyerde temizdi ... Artık N-Gage ler nostalji oldu bu fiyata şimdiki telefonları bile alabilirsin ...
[/b][/quote]

ii fiyat .... o fiyata satacagıma yatsın evde daha ii
arada sırada kuzenle kapısıyoz zati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt