süper N-Gage QD Uygun fiyat Ankara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kparin

Üye
    Konu Sahibi
süper N-Gage QD Uygun fiyat Ankara
Arkadaşlar Çok Ama Çok TEmiz N-Gage QD Satılıktır. Cihaz Nokia Kom Ltd.Şti. Cihazıdır Yani Kaçak Değildir. Kasası Çok Temizdir. slikonu olduğu gibi duruyor. Kesinlikle bozulma yok. Cihazı yiğenime almıştım. Ama psp aldığım için ve aynı zamanda N-Gage klasiğimde olduğu için satıyorum. Telefonun yanında 512 mb. Sandisk rs mmc hafıza kartı orjinal kulaklık ve orjinal acp-12 şarj cihazı verilecektir. Tabi isteğen olursa oyunların bir cd'sinide verebilirim. isteyene fotoğraflarını maillerim. Fiyatı son olarak 150 ytl.'dir. Tercihim Ankara içi. Alana şimdiden hayırlı olsun.

burak-doganay

Üye
ben ankaradan mumkunse ilanınızla ilgilendım size nerden ulasablırım msn adresimi versemordan ulassak [email protected]

cano_free

Üye
ben mardin de oturuyorum ... ve bendede nokia 6125 cep telefonu var .. istersen takas yapabiliriz... bence ulaşım da çok basit geçer yani altı üstü bi kargo dur...benim telefonda temizxdir .. eğer özelliklerini veya nasıl bişi olduğunu öğrenmek istersen tabi internetten yazabilirsin... doğrusu ben N-gage telefonlarını oyun özellikleri için deil tasarımı için seviyorum ... eğer takaslayacak olursan kendi cep telefonunun resimlerini zahmet olmazsa ben
im e-mail ime aatarsan sevinirin... [email protected]

Andain16

Andain16

Üye
acaba tlf satıldımı ya ben bursadan alamk istiyorum

zibidi39

zibidi39

Üye
pahalı bı fıyat bu hayrlıs satıslar

ececuuu

ececuuu

Üye
satılıyor mu hala _?

çam ağacı

Üye
yok satılıj olurmu
*

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
dostum sattın mı satmadın mı telefonu satmadınsa ekle alıcıyım [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...