coldman41
Üye
Satilik ipod touch 3. Nesil 32 gb!!!! Bu fiyata kaçmaz!!!
Evet en sonunda severek aldığım ve kullanmaktan büyük keyif aldığım ipod'umu acil paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. İnanın paraya ihtiyacım olmasa kesinlikle satmayacığım. İpod 3. nesil 32 gb dır hiçbir teknik sorunu yoktur. kırık çatlak vb yoktur. her ipotta olan arkasında ufak çizikler vardır. ekranında kesinlikle çizik yoktur. ios 5.1.1 yani son sürüm yüklüdür. Bazı ipodlarda olduğu gibi home tuşunda veya kilit açma/kapatma tuşunda kesinlikle sorun yoktur. yanında orjinal kulaklık ve orjinal sarj cihazı ile gönderilicektir. Jailbreak yoktur. ama isteyen alıcıya nasıl yapacağını anlatırım. şarjıda diyer 3. nesil ipodlara göre iyidir oyun oynandığında 1-1,5 gün. müzik dinleyince,internete girince 2-2,5 gün dayanmaktadır. ipodlarda hızlı sarj özelliği ile 20 dk %80 sarj olmaktadır. %100 sarj 40 dk sürmektedir ( %80 sarjdan sonra hızlı sarj özelliği kapandığı için %100 sarj 40 dk sürmektedir). RESİMLERİNİ EN KISA ZAMANDA ATICAM. KOCAELİ İÇİNE ELDEN TESLİM EDİLİR. KARGO MASRAFLARI ALICIYA AİTTİR İSTENİLEN KARGO İLE GÖNDEREBİLİRİM.
FİYAT: 250 TL ( PAZARLIK PAYI VARDIR.)
ulaşım: isterseniz burdan özel msj atın. İsteyen 0545-3342688 numaradan bana ulaşabilir.
ekran:
arka kapak söylediğim gibi her ipodda olan çizikler mevcut ama kesinlikle derin değiller:
bazı ipodlarda sarj yerinde vb. kırık oluyomuş söylediğim gibi hiçbir yerinde kırık yok:
İpod'un tus acma/kapatma yeri:
Ana Ekran:
Menü:
Bazı İpodların haritları bozuk oluyomuş benimkinde öyle birşey yok:
İpod'un yanında göndereceğim orjinal kulaklık ve sarj aleti:
FİYAT: 250 TL ( PAZARLIK PAYI VARDIR.)
ulaşım: isterseniz burdan özel msj atın. İsteyen 0545-3342688 numaradan bana ulaşabilir.
ekran:
arka kapak söylediğim gibi her ipodda olan çizikler mevcut ama kesinlikle derin değiller:
bazı ipodlarda sarj yerinde vb. kırık oluyomuş söylediğim gibi hiçbir yerinde kırık yok:
İpod'un tus acma/kapatma yeri:
Ana Ekran:
Menü:
Bazı İpodların haritları bozuk oluyomuş benimkinde öyle birşey yok:
İpod'un yanında göndereceğim orjinal kulaklık ve sarj aleti: