SATILIK HTC WILDFIRE 90TL CHACHA 100 TL KELEPİR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relax_1_8

relax_1_8

Üye
    Konu Sahibi
SATILIK HTC WILDFIRE 90TL CHACHA 100 TL KELEPİR
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Wildfire cihazımızı 3yıldan beridir kullanıyoruz. Yurt dışında yaşayan bir akrabamızın hediyesiydi zamanında ve onun pasaportuna kayıtlı. 3yıldır kapanmadı bundan sonrada kapanmaz :) fotoları detaylı çekmeye çalıştım. Gorunduğu gibi çizikleri var. kamerası 5megapixel gayette iyi çekiyor. Flaşı çalışıyor. Telefonun dili İngilizce olarak kullanıldı. belçikadan geldiği için Türkçe dil koymamışlar. Anlayan olursa Türkiye romunu kurar cihaza. Her şeyi açıkça yazdığımı düşünüyorum eğer soru sormak isteyen arkadaşımız olursa pm den ulaşabilir. İstanbul içi elden teslim yaparım, il dışına da alıcının istediği kargoyla alıcı öder şeklinde gönderirim. İl dışına satışta önce para hesabıma yatırılır sonra kargoya aynı gün veririm. Takip numarasını da alacak arkadaşa veririm o an. Boşta kalmasın en azından isteyen çoluğuna çocuğuna versin.
PİYASA FİYATI ORTALAMA 150 TL SAHİBİNDEN'de bu civarda oynuyor fiyatlar. FİYAT:120TL->100TL-->90TL Son. Edit:Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Not: Hangisi önce satılırsa yanında 4gb hafıza kartı hediyemdir.



BİRDE HTC CHACHA VAR SADECE DOKUNMATİK CAMIN (GİTTİGİDİYORDA 30TL CİVARI İŞÇİLİKLE 50TL YE YAPILIYOR.) DEĞİŞMESİ GEREKİYOR. KLAVYE,KAMERA CARTU CURTU SORUNSUZ. CHACHA'nın FİYATIDA 90 TL DİR. ÇEKMECEDE YATIYOR. PİYASA ORTALAMASI 200 TLDİR. KUTUSU APARATLARI YANINDADIR. İSTEYENE RESİM ATILIR. AYNI ŞARTLARDA ÜRÜN TESLİM EDİLİR. ALANA HAYIRLI OLSUN.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Ozan
Cevap
0
Görüntüleme
574
Ozan
ferhat71
Cevap
0
Görüntüleme
525
ferhat71
Emrah_-06
Cevap
5
Görüntüleme
865
Emrah_-06
71fatih
Cevap
4
Görüntüleme
811
Ali Kurtaran


Üst Alt