Satılık ankara c5-03

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
Satılık ankara c5-03
arkadaşlar ANKARA içi elden satılık NOKIA C5-03 telefon kulaklık,usb arakablo,fatura(481 TL),garanti belgesi,Ovi nokia kitapcıkları ve şarj aleti ile verilecek kutusu mevcut.hafıza kartını kaybettim 512 lik var isterseniz veririm ya da 5-10 lira eksik verin. 2012 ARALIĞA KADAR GARANTİLİ 300 TL.çok ölü paraya satmam,nakit 280 tl veren alır komple kutusuyla bana UMUT YILMAZ isimli facebook adresimden yada buradan ulaşabilirsiniz.telefonum 1.kalitedir klasik kasa çatlakları yoktur

esqalsiz

esqalsiz

Üye
fyat çok imkansz kmse wermez

bolamanle

Üye
200yukarı vermez kimse

nub

nub

Üye
Hepsi burada indirimli fiyatı 399 tl falan.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
gecenlerde arkadasm 5m den takstli 350 tl ye almsti :D

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
aga arada sırada kampanya ya giriyor yetişirsen alırsın ben deki bu kampanyalı,indirimli diyorsunuz zaten hepsi burada adlı sitedeki telefonu görme imkanınız yok bu telefonu ankara içi görme imkanınız var ama ;) siz olsanız 480 tl ye aldığınız telefona 200 lira yazarmıydınız ama madem bu kadar tepki aldı 1 miktar düşüreyim :D
KOLAY GELSİN
zaten öncelik takas almak isteyen olursa da anlaşılır bi şekilde
Oha hepsi burada indirimli fiyatı 399 tl falan.
agam oha ayıp olmamışmı al diye boğazına çökmedikki git al 2.-3. kalite malı gör ondan sonra 399 u

esqalsiz

esqalsiz

Üye
birader 18 ay garntili c6-01 i 370 alyrm arkadastan yarn

lightit

Üye
200 tl veriyorlar 5800.dan daha iyi arkadaş 525 e aldı

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
iyi başkan hayırlı olsun.siz satın ben satmam 480e aldığım telefonu.son yazıyı yazan arkadaş dediğini anlayamadım.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
eywallah gardas bende 500 e aldgm 58 i 300 e verdm 18 ay garantıli ben senn ısni kolaylastrmak icn dmstm :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kimse İstemez Aldığı Telefonu Zarar Yaparak Satmayı Ancak Herşeyin Belli Bir Ederi Vardır..Kimse Senin Yazdığın Fiyata Almaz O Telefonu Gerçek Neyse Onu Konuşalım..Arkadaşlarda Satılsın Diye Sana Burda Dil Dökmüşler Çoğu Arkadaşın Dediklerine Katılıyorum 5M ' De Bende Gördüm 350 Liraya..
Amacımız Senin İşini Kolaylaştırmak.

umut yasin

umut yasin

Üye
    Konu Sahibi
siz gidin ondan alın sonra 'yok kasası çatlak,yok mikrofonu bozuk yok yamuk yok garanti bakmıyor kullanıcı hatası' dersiniz.aga 270 e bırakırım isteyene telefon 1. kalite alana hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt