Sıfır ayarında Garantili 6303c satılık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ogz008

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır ayarında Garantili 6303c satılık...
Nokia 6303 classic'tir. 6303i'den tek farkı hafızasıdır oda önemli değildir. Ayrıca telefonu bilen bilir kamerası 6303i'den daha iyi çekim yapar. Garantisi devam ediyor (6 ay daha). Telefonumda çizik dahi yoktur çok temiz kullanılmıştır. Kesinlikle tamir görmemiş ve darbe almamıştır. Başka telefon alacağım için satıyorum bu yüzden takas düşünmüyorum.

Kutusu, garanti belgesi, faturası, kulaklık, usb kablosu, orjinal şarj cihazı, deri kılıf, 4gb hafıza kartı yanında verilecektir.

Tekrar tekrar söylüyorum telefonum sıfır ayarındadır. Çizik değil, leke dahi yoktur. :oke:
Mantıklı tekliflere açığım.

İlanım:

Ogz008

Üye
    Konu Sahibi
Güncel ! :)

Ogz008

Üye
    Konu Sahibi
Güncel ! Fyatta pazarlık olur acildir.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardes bırak git ya i modeli ile bir tutuyon ben kullandım i modelini muhtesem bır telefondu ben herseyı ıle 10 aylık tlfnu 250 tl ye sattım insanları kandırmayalım lütfen..!!! ederi en fazla 200 - 220 tl dir

Ogz008

Üye
    Konu Sahibi
260 liraya satılmıştır...

___________________________________________________________________________________

kardes bırak git ya i modeli ile bir tutuyon ben kullandım i modelini muhtesem bır telefondu ben herseyı ıle 10 aylık tlfnu 250 tl ye sattım insanları kandırmayalım lütfen..!!! ederi en fazla 200 - 220 tl dir

Telefonu ucuza almak için saçmalamışsın kardeş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...