Satılık 5800 Xm/N81 8GB/N73

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkgamer

Üye
    Konu Sahibi
Satılık 5800 Xm/N81 8GB/N73
Elimde bu 3 telefon satilmaktadir...

5800 xm:3 aylık..kvk garantilii garanti belgeleri duruyor.. kutulu..kutusunda tek bir eksiği yok..orjinal ekran koruma yaptırdım öyle kullandım...fiyat:370 tl(pazarlık olur..takas olur..makul tekliflere açığım)

N81 8GB: Sıfır gibi telefon.. kutulu gene kutusunda bir tek eksiği yok..(Pc suite cd'si,kılavuzlar,kulaklık,şarj aleti vb)...kvk garantliydi mayıs ayında filan garantisi doldu..orjinal kapaklı filan hiç bir eksiği yok bebek gibi telefon..kılcal çizikler vardır kullanmaya bağlı..Fiyat:300 Tl(pazarlık olur..takas olur..makul tekliflere açığım)

N73:Garantisi dolmuştur.. kutuludur gene kutusunda tek eksiği yoktur..Kullanmaya bağlı kapağında aşınmalar vardır..bir sorunu var..konuşurken hoparlöre alınca ses gelmiyor yani düz konuşmaniz lazım..bundan dolayi fiyat düşük oldugunu düşünüyorum... Fiyat:160 TL(Pazarlik vardir..Takas olur..Makul tekliflere açığım..)

N81 8gb veya 5800 xm yi alan kişilere bir kaç hediyem de olcaktır..(kılıf,orjinal yedek batarya,kargo benim tarafimdan ödenme gibi)onu isteyen arkadaşlarla anlaşir konuşuruz..

[email protected] ekleyip ulaşanlara tel resimlerini gösterir ve sorularini yantilarm

kürşattt

Üye
N81 i 6500 slide la n73 üde trident t67 yle takas olurmu

turkgamer

Üye
    Konu Sahibi
n73 yok düşünmüyorum..6500 slide görmem lazım olursa anlaşabiliriz ;)

--------------- Ekleme ---------------

GünceL ..

kürşattt

Üye
nasıl görüşecez siz neredensiniz

turkgamer

Üye
    Konu Sahibi
Ben nevşehirdeyim..hafta sonları adanada..:D arada bir kayseri

kürşattt

Üye
ben ankaradanım nasıl olacak

serkan06024

serkan06024

Üye
bursada tanıdığın varsa n79 la takas düşünürmüsün ?

futbol123

futbol123

Üye
e65 ile n81 takas etmek istiyorum

turkgamer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar adana,kayseri,nevşehir bu 3 ünden yok mu takas etmek isteyen arkadaşlarin tandik filn

teknisyen03

Üye
kardeş 5800 xp ile 6600i silide takas dusunurmusunuz daha 3 aylık telefon 0535 240 41 57

rmdn0119

Üye
Hocam ürünler satıldı mı acaba...

Vagi.

Üye
N 81 im satılıktır 270 TL pazarlık yapılabilir, ürünüm temiz olup orijinal kutu ve kutu içeriğiyle gönderilecektir isteyene fotoğrafını da göndere bilirim.
İrtibat:
mail : [email protected] Tel : 5062631192
maxicep ten PM de atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...