SATILDI...!!! | NOKIA N97 Siyah - YENI & YURT DISI

Sponsorlu Bağlantılar

cirkinkral78

Üye
    Konu Sahibi
SATILDI...!!! | NOKIA N97 Siyah - YENI & YURT DISI
Selam, temmuz sonunda yurtdisindan Izmire gelicem veya telefonu bi arkadasla izmire gondericem ciddi almak isteyenler burdan bana ozel mesaj atabilirler.

NOKIA-N97 32gb siyah yeni boxunda hic kullanilmamis..

Fiyat tekliflerinizi bekliyorum arkadaslar........

suat1111

suat1111

Üye
tabiii atarız ne fiyatı ne teklifi kadı köyde almayanı dövüyorlar artık eskisi gibi değil yurt dışında çıktığı an gel biz sana burda greyini verelim bizde senin teklifini bekliyoruz nottt gümüşrengide var burda

cirkinkral78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yeni uye oldugum icin personal message bolumunden cevap yazamiyorum..
Ilginenen arkadaslar burdan mesaj yazsin veya email den chat yapabiliriz.
Telefon ingiltereden
Turk parasi 1000 YTL ve pazarliksizdir.......

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
ZOOOR dostum zor çok zor Allah kolaylık versin sana:ehe

cirkinkral78

Üye
    Konu Sahibi
Iyi hos da ben gelirsem Turkiye`ye sifir ve box da hic acilmamis bi nokia N97 su an turkiyenin neresinde 1000 YTL ye bulabilrim..

Olmus essek fiyati arayanlarada bende zor dostlar cok zor diyorum :)

haylazz79

haylazz79

Üye
Çok Zor o paraya....

PalmerTech

PalmerTech

Üye
arkadaşlar gittigidiyorda satış fiyatı tavana vurmuş, bana fiyat abez gelmedi, ama tabii türkiyedeki kaçak piyasayı bilemem..

khytr89

khytr89

Üye
Pasaportla kayıtla uğraşmayın bence.Alın bir 5800 tek eksiği klavyesi ve cam. çözünürlüğü.Ayrıca kvk garantilisi rahat 800 tl ye bulunur sıfır.

memolim83

memolim83

Üye
Pasaportla kayıtla uğraşmayın bence.Alın bir 5800 tek eksiği klavyesi ve cam. çözünürlüğü.Ayrıca kvk garantilisi rahat 800 tl ye bulunur sıfır.

katıyorum 5800 ile arasında ki tek fark klavye ve 32 gb. Çözünürlükleri işletim sistemi remi bile aynı 128 mb ram. O para ya çok

erimss

erimss

Üye
n95 8gb ile takas düşünürmüsün

erm9bu

Üye
Selam,
Türkçe menü varsa düşünebilirim.

cirkinkral78

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar NOKIA N97 satilmistir.. ilginiz icin tesekkurler
Sitenin > profil bolumunde bu konuyu nasil silecegimi bulamadim ama admin arkadaslara mesaj attim umarim en yakin zamanda silerler..
Eyvallah..

suat1111

suat1111

Üye
ii de kadıköye enfazla 2 ay sonra 2.ci eli bile düşüyor hevesini alandan bende modadayım zibil burda

telefoncu027

Üye
arkadaşlar gittigidiyorda satış fiyatı tavana vurmuş, bana fiyat abez gelmedi, ama tabii türkiyedeki kaçak piyasayı bilemem..

ilgilenen arkadaşlar varsa 300 tl ye hemen gönderebilirim:) o sitelerde tavana vurduranlara bakmayın.piyasada orjinal ve diğer ürünler var.diğer ürünlerin hepside çin malı.sadece 1 kuruşluk etiket yapıştırıp finlandiya falan diye kimseye kanmayın.

polatca

Üye
git nokia shop'tan al
kafan rahat olsun

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ürün satıldığı için konu kapatılmıştır...!!!

Üst Alt