S A T L I K Nokia N97 - 32gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feritbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
S A T L I K Nokia N97 - 32gb
hic kullanilmamis, paketiyle birlikde satilik beyaz renkli Nokia N97, garantisi var ama yurtdisindan aldigim icin garantide yurtdisinda gecerli, sim karti butun operatørlere acik, istege gore pasaporta kayit yapabilirim, turkce yukletmeniz gerekebilir , tukrce menu varmi bakmadim.

fiyati, 400 tl, almak isteyenler konya , yada antalyada olurlarsa iyi olur, odeme ve teslim kolaylasir.

[email protected]

ss64

Üye
sahibinden uzerinden satarsaniz veya forum.donanimhaber.com uzerinden direk alabilirim..

samıyh

Üye
05067038696 kardeş benı çaldır weya ara bı konuşalım konyadayım

barisakkaya

Üye
Ankaradan takas düşünürsen n79 mu takas edebilirim 4 farklı kapağı bulunmaktadır kırmızı yeşil beyaz ve kahverengi bunlar arka batarya kapakları tabiki telefonun rengide beyaz garantili kutusu faturası şarj kulakluk herşey mevcut düşünürsen eğer burdan yazarsan bi şekilde dönerim

haraso

Üye
kardş cihz orjnl mi yalnz

fizy09

Üye
arkadaşlar 1 hafta önce almanyadan n97 32gb getirttim. fiyatı 250 avro sıfır idi cihaz. fiyat çok düşük geldi bana bu bir. ikincisi avrupadan alınan her nokıa garantisi türkiye dede geçiyor. yeter ki faturası olsun. nokıa dan aldım bu bilgiyi. hem telefon da made in finlandiya yazıyor.

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
varsa bende alırım fazla

kayıtlımı bu???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt