Satanistler niçin kedi veya keçi kanı içer?

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Malesef Serkan toplumda metalci olduğumu söylediğim zaman satanist diyorlar ... Hiçbir şekilde dış görünüş bakımından benzemiyorum ... 5 vakit namazımı da kilarim metalimi de dinlerim arkadaş :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Metalcilerin satanistlere benzediğini düşünmüyorum. Aksine satanistlerin kendilerine metalci görünümü verip o kimliğe bürünmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Bazen o elektrogitarın sesi beni bile etkileyebiliyor. Hatta metal müzik dinlerken arka planda çalan enstürmanların ne olduğunu tahmin etmeye bile başladım. Hoşuma gidiyor bu tarz. Ama aktif bir dinleyici değilim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen çok yasa Adem abi :D Metallica dan nothing else matters ile başlayabilirsin abi :islik

EroL

EroL

Emekli Yönetici
lisede bende metalica dinlerdim :ehe adını bilmediğim başka metalcilerde dinlerdim. hatta para verip orjinal cd aldığım bile olmuştur :ehe açıklıyorum gerçekleri. tişörtler almıştım o tarzdan kurukafalı bi tane vardı siyah renk çok hoşuma giderdi. halada giderde giyemiyorum :ehe metalde en çok batery sesi hoşuma gidiyordu, bide şarkıcı kedi sesi gibi bi bağrış yapıyo ya, o anda müzik hızlanıyo, orasıda hoşuma giderdi. son ses gözlerimi kapar dinlerdim:D ama sonradan hoşuma gitmemeye başladı. cartel dinlemeyle başlayan bi rap hayranlığım başladı ondan sonra.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir gencin kötü yola düşmesine örnek vermişsin abi :ehe gel eskisi gibi doğru yola :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Satanistleri seviyorum ama tabii faaliyet ve inanç bazında değil, çok cana yakın oluyorlarmış:) bir ara çok özeniyordum açıkçası.

waRn_aLion

waRn_aLion

Üye
ilginç

Berlin Boleyn

1- SEMPATİZAN: Bu tür işlere ve eylemlere meraklı tipler zaten birer satanist adayıdır. Bunlar belirli bir şahısın etrafında toplanmaya başlarlar. Onun gibi giyinme, onun gibi konuşma, benzeri hareket ve tavırlar takınmaya başlarlar.

2-ADAYLIK: Satanist guruba takılan bir kişi onlarla birlikle hareket etmeye başladıktan sonra bu gurup içinde bulunan ve gurubu gözaltında bulunduran kişi, belirli kıvama gelen kişileri seçmeye ve onlarla ilgilenmeye başlar. Kendisi ile ilgilenildiğini anlayan kişi kendisini daha fazla önemsemeye başlar, eğitimci tabir edilen gurupla ilgilenen şahıs ilgilendiği kişilerin sosyal ve ekonomik durumları ile yapabileceği işlerin hangi derecede olduğunu anlamaya çalışır. Yani gruplarına katılmaya çalışan şahısları kendilerine bir kötülük amacıylamı yoksa bilerek ve isteyerek mi girdiğini sınamaya başlar.

4- KÖLELİK: Grup içerisindeki lider konumunda bulunan şahıs artık kurbanı etkisi altına almaya başlamıştır. Bu kişinin her dediği yapılır ve o örnek alınır,sözünden dışarı çıkılmaz, maddi ve manevi yönden gurup lideri beslenmeye başlanır. Örnek olarak bu şahıs sizi birisinin kötülüğünden koruyorsa sizde ona yemek söylersiniz veya hediye vermeye başlarsınız.

5– EĞİTİM: Şahıs yavaş yavaş Satanist olmaya başlamıştır, fakat bu hiçbir zaman karşı tarafa söylenmez, ilgilenen kişi kurbanın fiziki yapısına göre savaşçı, düşünce yapısına göre filozof, her iki özellik bir arada varsa yaylımcı kadroya dahil eder veya büyü ve ayin işlerine meraklı bir kişiliğe sahipse büyücü veya ayinci olarak yetiştirirler. Zeka ve kabiliyetlere göre tüm faaliyetlere katılıp eğitimci olunur.

6- EĞİTİM SÜRECİNİN TAMAMLANMASI: Vampirlikte denilebilir. Artık şahıslar güneş ışığından sıkılmaya, güneşe çıktığında vücudunun yandığını hissetmeye başlamıştır. Bundan böyle şahıslar kötülük yapma derecesini yükseltmeye başlarlar. Hoşlanmadığı veya kendisine zarar verebileceğini düşündüğü kişilerin enerjisini çekmeye çalışır. Kendisine gönderilen kötü enerjileri geri göndermeye ve karşı tarafa savaş açmaya başlanır. 16 ve 17. kademeye kadar bu eğitim ve kendini geliştirme çabaları bu şekilde devam eder. 32. derecede artık bir Cadı veya bir Vampir derecesine gelmiş şahıs gelebileceği en üst makamda bulunmaktadır. 33 ve en son derece olan Şeytanın Oğlu olabilme en nihai derecedir.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
3 nerde ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Belli başlı kuralları da var ... Malesef metalci oldukları için haklarında bilgiye sahibim ... Ters hac olayı ve koç kafası olayı falan var ters durumlar :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bence 2 neden dolayı kedi
1 parasız
2 cabuk bulunan

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:ehe:kop:

Berlin Boleyn

bu satanların başı zengin oluyor halkına daha kaliteli bi et alamıyomu yaa kuzu eti felan

kan yerinede şarap içseler tam süper olcak

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bilememişler berlin hemen söyleyelim de dediğin gibi yapsınlar :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici

Üst Alt