Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
braayn
Üye
acaba Avrupa ülkelerinde 2.el piyasası nedir ? Bizden iyi oldukları kesin...
Belki marka değişikliği var ama dun anneme dıscovery aldım. Avea ya girdim aveaintouch a bakmaya disvovery dedim satış personeli başladı soyle dandik böyle dandik demeye ama dururmuuum versim ağzının payını bozuldu eleman.
Ama umrumda değil Walla.
Windows diyorum soyle diyo böyle diyo
Discovery diyorum soyle böyle diyo.
Bende dedim ki arkadaş insanları kandırmayın internet denen Birşey var kullanıcı yorumları var, sen nerden uyduruyorsun kotu falan diye.
Lumia 920 yi açtım al dedim kurcala ne istiyorsun bir telefondan
Stabil mi evet
Uygulama varmı evet
Kamera iyi internet iyi
Neyin peşindesiniz. Tutturmuşsunuz bir samsung gidiyorsunuz dedim.
Güney Amerkada acayip tutuluyor Nokialar buradaki samsung gibi. Birde avrupanın bir kısmında mesela macaristan romanya ve çevresi finlandiya gibi ülkelerde.
Güney Amerkada acayip tutuluyor Nokialar buradaki samsung gibi. Birde avrupanın bir kısmında mesela macaristan romanya ve çevresi finlandiya gibi ülkelerde.
Hocam aynen öyle avrupayı bilmemde Amerika ve kanada da çok cazip kampanyalar yapıyor operatörler. Kanadadaki bir arkadaşın dayısı yanlış hatırlamıyorsam $200 a iPhone 5S almıştı. Bende abd deki kuzenime $649 a iPhone 5S getirttim. Tabi GSN şirketlerinden alsam çok daha ucuza gelirdi fakat burada kullanamam. Anlayacağın çok ilginç bir ülkedeyiz. Teknoloji çok pahalı. ABD de 2000$ olan Mac bilgisayar burda 7000-10000₺. Araba mı pc mi belli değil.
Hocam aynen öyle avrupayı bilmemde Amerika ve kanada da çok cazip kampanyalar yapıyor operatörler. Kanadadaki bir arkadaşın dayısı yanlış hatırlamıyorsam $200 a iPhone 5S almıştı. Bende abd deki kuzenime $649 a iPhone 5S getirttim. Tabi GSN şirketlerinden alsam çok daha ucuza gelirdi fakat burada kullanamam. Anlayacağın çok ilginç bir ülkedeyiz. Teknoloji çok pahalı. ABD de 2000$ olan Mac bilgisayar burda 7000-10000₺. Araba mı pc mi belli değil.
Dostum Türkiyede sadece "İnsan hayatı ucuz" bunu bilelim öncelikle dış devletler uzadı gitti.. biz gerisin geriye son hızda yardırıyoruz.. daha çok dış devletlerdeki yaşama özeniriz. Ama neyi hakediyorsak öyle yaşıyoruz benim fikrimce Bu arada bulgaristan göçmeniyim "Türküm" Bulgaristan gibi bir ülke bile türkiye ile karşılaştırdığımda bazı noktalarda çok daha ileride..
dilmenibrahim
Üye
Evet insandan başka herşey değerli lakin ben tamiratla uğraşırım adam 3,4 bin lira para verim makina alır montajına 100 tl dersen o ne yaptın usta der ucuzlasın abi vergisi kar marjı bağlamaz
Hava kompresörüyle gönderildi
cugurel
Üye
Valla ben de 820 kullanıyorum ve ileride 930 almayı düşünüyorum ama satmayacağım telefonumu. Valide hanım C3 kullanıyor ona veririm büyük ihtimalle. Sen 950'ye almışsın yine iyi ben 1250 civarı bir fiyata almıştım
Valla ben de 820 kullanıyorum ve ileride 930 almayı düşünüyorum ama satmayacağım telefonumu. Valide hanım C3 kullanıyor ona veririm büyük ihtimalle. Sen 950'ye almışsın yine iyi ben 1250 civarı bir fiyata almıştım