Satamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
acaba Avrupa ülkelerinde 2.el piyasası nedir ? Bizden iyi oldukları kesin...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Belki marka değişikliği var ama dun anneme dıscovery aldım. Avea ya girdim aveaintouch a bakmaya disvovery dedim satış personeli başladı soyle dandik böyle dandik demeye ama dururmuuum versim ağzının payını bozuldu eleman.

Ama umrumda değil Walla.
Windows diyorum soyle diyo böyle diyo
Discovery diyorum soyle böyle diyo.
Bende dedim ki arkadaş insanları kandırmayın internet denen Birşey var kullanıcı yorumları var, sen nerden uyduruyorsun kotu falan diye.
Lumia 920 yi açtım al dedim kurcala ne istiyorsun bir telefondan

Stabil mi evet
Uygulama varmı evet
Kamera iyi internet iyi

Neyin peşindesiniz. Tutturmuşsunuz bir samsung gidiyorsunuz dedim.

Fena bozuldu çıktım gittim

Nokia seni işe almalı göndermeli telefonculara :ddd

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Gopluumit

Gopluumit

Üye

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Hahaha ortak euro 3 tl oldu ama telefon fiyatları yine bizimkinin yarısı kadar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Daha beter ingiltereden örnek vereyim windows phone'li telefonların 2. eli yok gibi bir şey :)
Güney Amerkada acayip tutuluyor Nokialar buradaki samsung gibi. Birde avrupanın bir kısmında mesela macaristan romanya ve çevresi finlandiya gibi ülkelerde.

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Güney Amerkada acayip tutuluyor Nokialar buradaki samsung gibi. Birde avrupanın bir kısmında mesela macaristan romanya ve çevresi finlandiya gibi ülkelerde.
Doğrudur hocam sadece bildiğim bir ülkeden örnek vermek istedim. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir de benim duyduğum kadarı ile Avrupa ve abd de telefonlar çok ucuz veriliyor operatör tarafından bizim buradaki gibi değilmiş

Hava kompresörüyle gönderildi

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Bir de benim duyduğum kadarı ile Avrupa ve abd de telefonlar çok ucuz veriliyor operatör tarafından bizim buradaki gibi değilmiş

Bizim burada hem telefona hemde operatöre para veriyoruz. Gözünü sevdiğim türkiyesi :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bizim burada hem telefona hemde operatöre para veriyoruz. Gözünü sevdiğim türkiyesi :)
Hocam aynen öyle avrupayı bilmemde Amerika ve kanada da çok cazip kampanyalar yapıyor operatörler. Kanadadaki bir arkadaşın dayısı yanlış hatırlamıyorsam $200 a iPhone 5S almıştı. Bende abd deki kuzenime $649 a iPhone 5S getirttim. Tabi GSN şirketlerinden alsam çok daha ucuza gelirdi fakat burada kullanamam. Anlayacağın çok ilginç bir ülkedeyiz. Teknoloji çok pahalı. ABD de 2000$ olan Mac bilgisayar burda 7000-10000₺. Araba mı pc mi belli değil.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz ve suyunsesi
Gopluumit

Gopluumit

Üye
Hocam aynen öyle avrupayı bilmemde Amerika ve kanada da çok cazip kampanyalar yapıyor operatörler. Kanadadaki bir arkadaşın dayısı yanlış hatırlamıyorsam $200 a iPhone 5S almıştı. Bende abd deki kuzenime $649 a iPhone 5S getirttim. Tabi GSN şirketlerinden alsam çok daha ucuza gelirdi fakat burada kullanamam. Anlayacağın çok ilginç bir ülkedeyiz. Teknoloji çok pahalı. ABD de 2000$ olan Mac bilgisayar burda 7000-10000₺. Araba mı pc mi belli değil.
Dostum Türkiyede sadece "İnsan hayatı ucuz" bunu bilelim öncelikle :) dış devletler uzadı gitti.. biz gerisin geriye son hızda yardırıyoruz.. daha çok dış devletlerdeki yaşama özeniriz. Ama neyi hakediyorsak öyle yaşıyoruz benim fikrimce :) Bu arada bulgaristan göçmeniyim "Türküm" Bulgaristan gibi bir ülke bile türkiye ile karşılaştırdığımda bazı noktalarda çok daha ileride.. :(

• Beğen
Tepkiler: turancen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet insandan başka herşey değerli lakin ben tamiratla uğraşırım adam 3,4 bin lira para verim makina alır montajına 100 tl dersen o ne yaptın usta der ucuzlasın abi vergisi kar marjı bağlamaz

cugurel

Üye
Valla ben de 820 kullanıyorum ve ileride 930 almayı düşünüyorum ama satmayacağım telefonumu. Valide hanım C3 kullanıyor ona veririm büyük ihtimalle. Sen 950'ye almışsın yine iyi ben 1250 civarı bir fiyata almıştım :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Valla ben de 820 kullanıyorum ve ileride 930 almayı düşünüyorum ama satmayacağım telefonumu. Valide hanım C3 kullanıyor ona veririm büyük ihtimalle. Sen 950'ye almışsın yine iyi ben 1250 civarı bir fiyata almıştım :)
Hocam 930 iyi güzelde batarya olmamış. En az şöyle bir 2800mAh olacaktı.