Satamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Satmam hocam ya iPhone 5S le kardeş kardeş geçiniyorlar. Bazen L920yi bazen 5S i kullanıyorum. ABD den geldi 5S 649$ :D
:D keşke iphoneler burda da o kadar ucuz olsa bn de 5 i 600$ a almıştım ingiltereden

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sıfırı 829 TL Malesef Piyasa Böyle 1 Günlük Daha Olsa Yarıyarıya Fiyat Düşüyor

braayn

braayn

Üye
ben 820 mi 600 Tl ye sattım 550 Tl e tableti satıp 1520 aldım 1500Tl ye

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
920 ve kablosuz şarj cihazını sahibindende 925 Tl 'ye satmıştım 1 ay önce.Telefoncular marka farketmeksizin çok düşük fiyat biçiyorlar fakat nokia'lara daha düşük veriyorlar.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi Çogu satamıycam diye düşünüyor abi koca esenler/yüzyıl caddesinde 1 625 kasa kapagı bulamadım
En az 20 telefoncuya sordum 625'e ne kadar verirsin diye ya almıyorum dediler yada 350 tl fiyat çektiler ben bu telefona 800 tl verdim gözünüzü seveyim 2 yıl garantili 1 yıl sigortalı ikiside bitmedi.

Gopluumit

Gopluumit

Üye
ben 1.5 yıllık lumia 920 yi anca 400 e satabildim telefonculara 3 ay normal müşteri aradım. 1 allahın kulu bile çıkmadı :) en sonunda sinirlendim verdim telefoncaya 400 e kurtuldum iyice düşecek değeri yoksa

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Lumia'dan zarar etmemenin tek yolu satmamak. Eskiyene kadar kullanmak en iyisi gibi.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
  • Beğen
Tepkiler: parberk99

technocu1

Üye
8.1 gelince lumialar değerlenecektir.

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Sanmıyorum çünkü çoğu şöyle bir bakıp "bu Windows Phone değil mi ?" diye sordu yani anlayacağınız beyler lumia almak isteyen 2.el alsın ucuz temiz çok rahat bulup telefoncular almış lumiaları ellerinde kalmış

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sahibinden ve onun gibi sitelere koy bende ev sinema sistemi sarıyorum

Hava kompresörüyle gönderildi

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
aynn sahibindene koy bnm eski teli 3 günde satmıştım c6 350 ye

MrtAltg

MrtAltg

Üye
elinizden çıkarmak için fiyatı düşürün düşürün sonrada gelip yav nokianın ikinci eli çok düşük diye yakının bu piyasayı yapanlar bizleriz elimizden iki gün çıkaramadıkmı cihazı hemen en düşük fiyattan veriyoruz daha sonra ihtiyacı olan elinden çıkarmak isteyende sizler yüzünden düşük fiyattan çıkarıyor

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Belki marka değişikliği var ama dun anneme dıscovery aldım. Avea ya girdim aveaintouch a bakmaya disvovery dedim satış personeli başladı soyle dandik böyle dandik demeye ama dururmuuum versim ağzının payını bozuldu eleman.

Ama umrumda değil Walla.
Windows diyorum soyle diyo böyle diyo
Discovery diyorum soyle böyle diyo.
Bende dedim ki arkadaş insanları kandırmayın internet denen Birşey var kullanıcı yorumları var, sen nerden uyduruyorsun kotu falan diye.
Lumia 920 yi açtım al dedim kurcala ne istiyorsun bir telefondan

Stabil mi evet
Uygulama varmı evet
Kamera iyi internet iyi

Neyin peşindesiniz. Tutturmuşsunuz bir samsung gidiyorsunuz dedim.

Fena bozuldu çıktım gittim

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, lost68, suyunsesi ve 5 diğerleri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Belki marka değişikliği var ama dun anneme dıscovery aldım. Avea ya girdim aveaintouch a bakmaya disvovery dedim satış personeli başladı soyle dandik böyle dandik demeye ama dururmuuum versim ağzının payını bozuldu eleman.

Ama umrumda değil Walla.
Windows diyorum soyle diyo böyle diyo
Discovery diyorum soyle böyle diyo.
Bende dedim ki arkadaş insanları kandırmayın internet denen Birşey var kullanıcı yorumları var, sen nerden uyduruyorsun kotu falan diye.
Lumia 920 yi açtım al dedim kurcala ne istiyorsun bir telefondan

Stabil mi evet
Uygulama varmı evet
Kamera iyi internet iyi

Neyin peşindesiniz. Tutturmuşsunuz bir samsung gidiyorsunuz dedim.

Fena bozuldu çıktım gittim

Helal Olsun.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar aranızda telefonunu satmak isteyenler varsa eğer sakın şu an satmayın. Bekleyin en fazla 8 ay sonra Nokia ismi olmayacak. O zaman satarsanız Nokia fun kullanıcıları garanti alacaktır. Çok işinize yarar o zaman. İyi fiyata satarsınız. Ama bekleyin şimdilik. Daha zamanı var. Ya yeni telefon alıp bunu saklayın yada biraz daha kullanın.

Telgrafla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet fiyatı belirleyen satıcıdır

Hava kompresörüyle gönderildi