Şarz dayanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huseyinos

huseyinos

Üye
Hocam gelecek ay 2.3 gelecek zaten, v10e europe/open la idare etmeye calis..
Evet sabırsızlıkla bekliyoruz herkezin kulagı romda hayırlısı olur inş hayal kırıklığı yaratmaz.

buket2

buket2

Üye
kısa bir süre sonra android 2.2 den 2.3'e yükseldiğinde optimus black'e laf atanlar acaba başka ne bahaneler bulacak merak ediyorum :))))

nonamex

Üye
Ekran parlaklığını ful'e aldım ekran süper oldu ama 6 saatte yüzde 50 gitti tekrar otomatiğe aldım. Android 2.3 ile iyileşme olurda inşallah sürekli ekranı tam parlaklıkta kullanabiliriz, çok güzel oluyor nova display ile :)

technoshark

technoshark

Üye
valla kısıkta kullanmak olmuyor :D açıyorum abi parlaklığı on numara ama gece kısıyorum çok parlıyor.. şarjı gitsin napim ya :D

nonamex

Üye
valla kısıkta kullanmak olmuyor :D açıyorum abi parlaklığı on numara ama gece kısıyorum çok parlıyor.. şarjı gitsin napim ya :D

Benim otomatikte şu an, ama f-ull parlaklık güzel oluyor ya :ehe

technoshark

technoshark

Üye
otomatik fazlasıyla şarj götürüyor ama.. ? bunu biliyorsun :D

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Arkadaşlar lg optimus me aldım arkadaşlar şarzı iyi gidiyo dediler tüm gece sarz ettim akşam olunca şarzı tamamen bitti ? bunun bir çözümü yokmudur?

Markette 'Advanced Task Killer' programını indir (bedava). Bu programla arkaplanda çalışan programları kapatabilirsin. Sorunun çözülür kardeş...

technoshark

technoshark

Üye
evet o uygulamayı nonamex vermişti optimus black konusunda.. o konuda bir çok uygulama oyun felan mevcut, arkadaşım sen o konuyu inceleyebilirsin.

----------Eklendi @ 14:16:09 ---------- Yazıldı @ 14:15:13 ----------

Gerektiğinde ful-l'e çekiyor, gerekmediğinde düşürüyor.. Her zaman Ful-l'den iyidir :ehe

iyide şarjı etkiliyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt