Şarz dayanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Şarz dayanmıyor
Arkadaşlar lg optimus me aldım arkadaşlar şarzı iyi gidiyo dediler tüm gece sarz ettim akşam olunca şarzı tamamen bitti ? bunun bir çözümü yokmudur?

Larismus

Larismus

Üye
az kullan :ehe

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Gün boyunca fazla kullanmadım -_- telefon bilgilerinde ne ne kadar şarz kullanıyo gösteriyo bekleme modunda %57 şarz yiyo :O bide kullanmadığım uygulamaları kapatıyorum tekrar açılıyo buda şarz yiyor tamamen kapatmanın yolu yokmu ?

Larismus

Larismus

Üye
o kadarını bilemiyorum. hiç lg kullanmadım:hmmm

huseyinos

huseyinos

Üye
konularda roor işlemleri var telefonunu root edip istemediğin kullanmadığın programlarını kaldır ve ayrıca Arka plan veri gönderimi kapalı olsun benim 1 gün dayanmayan şarjım dünden beri şuan %49 (Root işlemi cihazı garanti kapsamından çıkartır Ginger break programı ile root edersen Unroot seçeneği var garanti kapsamına tekrar sokabilirsin)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Bu forumdaki bazı arkadaşlara gerçekten güve olmuyo.....şarzı 3 gün ayanır dediler 1 günü zor çıkarıyorum :kotu::dry::angry: başka çözüm yokmu arkadaşlar ?

paganini58

paganini58

Üye
android işletim sistemi kullanan bütün telefonlarda sarj problemlidir arkadaşım bunun sebebi çok nadiren donanımsaldır. forumda sana cevap veren arkadaşlar muhtemelen değişik romlar kullanıyorlardır. şöyleki lg android bir telefonu türkiyeden aldığında genelde turkcell rom yüklü olur onun içindede sürekli altta çalışan ve telefonun işlemcisini yoran ve dolasıylada sarjı tüketen bir ton program vardır. sana tavsiyem en kısa zamanda telefonunla ilgili rom arayışlarına girmen ve bunu telefona nasıl yükleyeceğini bulman herşeyin bir çözümü vardır moralini bozma düzelir.

technoshark

technoshark

Üye
Android işletim sistemli telefonlarda denildiği gibi bu durum söz konusu yalnız durum şudur ki arka planda uygulama ve oyunlarını kapatmayı unutmamanı tavsiye ederim, optimus me ni sen yeni aldın diye tahmin ediyorum.. bu sebepten sen ilk aldığın gün şarjını 8 saat doldurdun umarım ? ilk etapta bu çok önemli ciddi olarak.. sonrasında ise 1 hafta zaman tanı telefonuna yarım şekilde şarja kesinlikle takma. bir hafta sonuna doğru telefonunun şarjında gelişme göreceksin, arka plandaki oyunları unutmamanı tavsiye ederim..

fireman87

fireman87

Üye
Uygulama yönetiminden gereksiz uygulamaları kapatırsan eğer yemez.

huseyinos

huseyinos

Üye
Android işletim sistemli telefonlarda denildiği gibi bu durum söz konusu yalnız durum şudur ki arka planda uygulama ve oyunlarını kapatmayı unutmamanı tavsiye ederim, optimus me ni sen yeni aldın diye tahmin ediyorum.. bu sebepten sen ilk aldığın gün şarjını 8 saat doldurdun umarım ? ilk etapta bu çok önemli ciddi olarak.. sonrasında ise 1 hafta zaman tanı telefonuna yarım şekilde şarja kesinlikle takma. bir hafta sonuna doğru telefonunun şarjında gelişme göreceksin, arka plandaki oyunları unutmamanı tavsiye ederim..
Kullanım kılavuzunda aynen diyorki :

Pil bilgisi ve bakımı
• Yeniden şarj etmeden önce pilin
tam bitmesi gerekli değildir
. Diğer
pil sistemlerinin aksine, pilin
performansını etkileyebilecek
hafıza etkisi olmayan piller
kullanılmaktadır

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
İlk gün için benim söylediklerim geçerli :) ilk aldığında telefonunu muhakkak şarja takmalısın 8saat :) sonrasındada yarım şarj etmiyeceksin ilk haftalarda çünkü bataryası tam kendisine gelsin :)

huseyinos

huseyinos

Üye
Arkadaşlar inanılması güç ama pazar akşam 11 gibi şarjdan çıkarttım şuan %41 bakalım yarına uzayacakmı

Masha

Masha

Üye
Kullanım sorunu var, Optimus Me de sorun yok. Arkadaşımızın dediği gibi ilk kullanıma açılan telefon 8 saat şarz da kalması gerek. Ve gereksiz oyun ve uygulamaların kapalı olması gerekiyor. Dikkat edilmesi gerek hususlar bunlar.
Ayrıca bir arkadaşımız yazmış herkesin tavsiye edeceği telefonlar alınmamalı..
Haklısın arkadaşım kesinlikle katılıyorum :oke:

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar inanılması güç ama pazar akşam 11 gibi şarjdan çıkarttım şuan %41 bakalım yarına uzayacakmı

Optimus Black için mi bahsediyorsun ? benim tavsiye ettiğim gibi arka planda çalışan uygulama veya oyunları durdurup sonrasında ekran parlaklığını otomatikten manuele alarak mı ? bu kadar zamana şarjın uzamasını sağladın...

huseyinos

huseyinos

Üye
Optimus Black için mi bahsediyorsun ? benim tavsiye ettiğim gibi arka planda çalışan uygulama veya oyunları durdurup sonrasında ekran parlaklığını otomatikten manuele alarak mı ? bu kadar zamana şarjın uzamasını sağladın...

Evet optimus black.
Arkaplan uygulamalarını Autokill yapıp istemediğim uygulamaları Root explorer ile kaldırdım ekranla oynamadım şuan şarja verdim 1 saat önce bitti toplamda pazar akşam 23:00'dan çarşamba 11:30'a kadar dayandı
Bu arada yaklaşık toplamda 1 saat kadar internet(3G açık şekilde şebekeden) ve 1.5 saate yakında konuşma yaptım
Bu arada 3G'yi kapayıp ve ekranı sonuna kadar kıssaydım yarım gün daha giderdi diye düşünüyorum

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım senin şarjın ciddi anlamda iyi dayanıyormuş, vay be...

uygulamaları felanda kapalı tutuyorsun...
birde ekran parlaklığını biraz daha kıssan demekki kim bilir daha ne kadar gidecek..

huseyinos

huseyinos

Üye
Arkadaşım senin şarjın ciddi anlamda iyi dayanıyormuş, vay be...

uygulamaları felanda kapalı tutuyorsun...
birde ekran parlaklığını biraz daha kıssan demekki kim bilir daha ne kadar gidecek..
Ekranı kısdım ama hemen geri açtım keyif vermiyor

technoshark

technoshark

Üye
gün ışıgında felan ekran açık olabiliyorda gece inan açılmıyor ya parlaklık gözümü alıyor benim, ama senin şarjının uzun gitmesi güzel..

o taktiği diğer kullanılarada tavsiye edelimde arkadaşlar şarj gitmiyor felan demesinler :D

huseyinos

huseyinos

Üye
gün ışıgında felan ekran açık olabiliyorda gece inan açılmıyor ya parlaklık gözümü alıyor benim, ama senin şarjının uzun gitmesi güzel..

o taktiği diğer kullanılarada tavsiye edelimde arkadaşlar şarj gitmiyor felan demesinler :D
Bu arada V10B-europe'ye döndüm şarj eskiye dödü akşam olunca %20-30 lara dayanıyor off nerden bıraktım 11 versiyonlar çok sağlıklıymış yaa.

nonamex

Üye
Bu arada V10B-europe'ye döndüm şarj eskiye dödü akşam olunca %20-30 lara dayanıyor off nerden bıraktım 11 versiyonlar çok sağlıklıymış yaa.
Hocam gelecek ay 2.3 gelecek zaten, v10e europe/open la idare etmeye calis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt