Kullanım kılavuzunda aynen diyorki :Android işletim sistemli telefonlarda denildiği gibi bu durum söz konusu yalnız durum şudur ki arka planda uygulama ve oyunlarını kapatmayı unutmamanı tavsiye ederim, optimus me ni sen yeni aldın diye tahmin ediyorum.. bu sebepten sen ilk aldığın gün şarjını 8 saat doldurdun umarım ? ilk etapta bu çok önemli ciddi olarak.. sonrasında ise 1 hafta zaman tanı telefonuna yarım şekilde şarja kesinlikle takma. bir hafta sonuna doğru telefonunun şarjında gelişme göreceksin, arka plandaki oyunları unutmamanı tavsiye ederim..

Arkadaşlar inanılması güç ama pazar akşam 11 gibi şarjdan çıkarttım şuan %41 bakalım yarına uzayacakmı
Optimus Black için mi bahsediyorsun ? benim tavsiye ettiğim gibi arka planda çalışan uygulama veya oyunları durdurup sonrasında ekran parlaklığını otomatikten manuele alarak mı ? bu kadar zamana şarjın uzamasını sağladın...
Ekranı kısdım ama hemen geri açtım keyif vermiyorArkadaşım senin şarjın ciddi anlamda iyi dayanıyormuş, vay be...
uygulamaları felanda kapalı tutuyorsun...
birde ekran parlaklığını biraz daha kıssan demekki kim bilir daha ne kadar gidecek..
Bu arada V10B-europe'ye döndüm şarj eskiye dödü akşam olunca %20-30 lara dayanıyor off nerden bıraktım 11 versiyonlar çok sağlıklıymış yaa.gün ışıgında felan ekran açık olabiliyorda gece inan açılmıyor ya parlaklık gözümü alıyor benim, ama senin şarjının uzun gitmesi güzel..
o taktiği diğer kullanılarada tavsiye edelimde arkadaşlar şarj gitmiyor felan demesinler![]()
Hocam gelecek ay 2.3 gelecek zaten, v10e europe/open la idare etmeye calis..Bu arada V10B-europe'ye döndüm şarj eskiye dödü akşam olunca %20-30 lara dayanıyor off nerden bıraktım 11 versiyonlar çok sağlıklıymış yaa.