Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şarjınız en uzun kaç gün gitti?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici
Üye
Konu Sahibi
Şarjınız en uzun kaç gün gitti?
Arkadaşlar şarjınız en uzun kaç gün gitti? ben en uzun 4 gün yapabildim siz en uzun kaç gün tutabildiniz?
CanceR
Üye
rekor kırmışsın dört gün ne demek benim taş çatlasa 1,5 gün oda en az kullandığım zaman
pavilion
Üye
benim 3gün gitti en fazla...
xbetterx
Üye
Normal kullanımda 3 güne yaklaşıyor. Uygulama, müzik vs. yaptığım zaman 1,5 gün kadar sürebiliyor.
sonbela
Üye
eskiden 2 gündü Şimdi En uzun 8 saat
schumici
Üye
Konu Sahibi
benim samsung her gün istiyo maşallah şarjı ama n73 ortalama 3 gün sürüyo
Melek006
Üye
n73 me kullanmassan 4 gün sürekli kullanım 3 gün
gsmelih
Üye
benim en çok kullandıgım zaman bile 2 gün 2.5 gün gidiyo
bakteris
Üye
ßİ ara denedim kaç gün gidecek şarjı diye sadece konuşmalar fln oldu ne foto çektim ne müzik açtım sessiz de idi tel 5 gün gitti diğer türlü sürekli kullanım 3.5-4 gün gidiyor süper yha...
neslein
Üye
benim tel 7610 sürekli müzik dinliyorum konusuyorum 3 gun falan birazdaha rahat bırakırsam teli bir iki gun daha uzuyor süre
nightdragon35
Üye
w 810 i de 3 gün gidiyor k750 m de 4 gün gidiyordu
JCKL
Üye
ben ortalama 3.5 4 gün kullanıyorum
ThePeSSiMiST
Üye
walla ben yeni aldığım için içini dışını kurcalıom arkilerdende günde en az 20 msj gelio 7 saat anca dayanıo
sekoda9
Üye
nokıa n73 um en uzun 5 gun gıttı sarj suresı simdilerde max 3 gün gidiyo
POWER
Üye
Walla 3 günü geçemedim hiç bir zaman benim 6600 ilk aldığımda 3 gün gitti ama 1-2 ay sonra 2 güne düştü şimdi ise günde 2 defa
bora006
Üye
inanmayacaksınız ama 6300 da tam 5 gün gitti hayret
schumici
Üye
Konu Sahibi
yok abi 4 günü geçemedim biraz zorlasam 5.günü görcem ama yapamadım bi türlü
hsynkynk
Üye
benim telefonla uğraşmadıımda 2 uraştığımda 1- 1.5 çok uraştıımda da yaklaşık 8 saat fln