Şarjım neden bu kadar çabuk bitiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şarjım neden bu kadar çabuk bitiyor?
Arkadaşlar son bir haftadır şarjım inanılmaz derecede çabuk bitiyor... Yarım saat sürekli kullanımda eskiden en fazla %7 felan giderdi şimdi ise %15, %20 felan gidiyor. Batarya kalibrasyonu yaptım ama fayda etmedi. Battery Saver uygulamaları denedim ama en ufak faydası dahi olmadı. Sabah okula gidiyorum fulleyip sadece ara ara en uzun 5 dakika nete bakıp çıkıyorum ve eve geldiğimde %20lere düşüyor şarj. 5 saat duruyorum okulda. Batarya şişmeside yok. Anlamadım bir türlü nedenini.

Edit: Bunu yazarken bile %3 gitmiş...

tapatalk

tapatalk

Üye
telefonu sıfır mı aldın? mobil veri açık mı? gps açık mı? senkronizasyon açık mı? ekran parlaklığı ne durumda ? ekstra bi kernel rom var mı? ilk önce bunları bi cevapla

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
telefonu sıfır mı aldın? mobil veri açık mı? gps açık mı? senkronizasyon açık mı? ekran parlaklığı ne durumda ? ekstra bi kernel rom var mı? ilk önce bunları bi cevapla

Telefon 2. El ama ilk aldığım sıralar normal gidiyordu şarj..

Mobil veri gerekmedikçe kapalı
Gps hep kapalı
Senkronizasyon hep kapalı
Ekran parlaklığı oto ama normalde %30 da kullansamda aynı şarj yeme durumu.
Jelly Bean 4.2.2 ve ekstra kernel kullanıyorum ama bunları kuralı 2 gün oldu daha..

tapatalk

tapatalk

Üye
bunları kurmadan önce şarj normal mi gidiyodu?

tapatalk

tapatalk

Üye
batarya kalibrasyonuda yaptıysan bi sıkıntı var demek servise götür bi bataryayı test etsinler boşuna batarya alma

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
batarya kalibrasyonuda yaptıysan bi sıkıntı var demek servise götür bi bataryayı test etsinler boşuna batarya alma

2. El telefon ve garantisi yok.. Tekrar kalibrasyon yapıcam ama kalibrasyon yapabileceğim bir kaynak var mı? Belki ben yanlış yapmıştırım aklımda kalanlarla yapmıştım

tapatalk

tapatalk

Üye
batarya bitmişse kalibrasyonda yaramaz demek istiyorum. 2.el mi diye ondan sordum

serihan

serihan

Üye
Belkide pilleri değiştirince (tabi orjinal olucak) belki düzelir.

by-pegasus

Üye
belki pil eskimiştir

apk3823

Üye
Selaam..telefonun root yapilmissa telefon sarji %100 ikenn dosya yonetici programiyla kok dizine girr..ordan data , system klasorlerine girr..system klasorunde batterybin.stats dosyasini bul ve sil...sonra telefonu kapat ve tekrar acc....duzelmesi lazim..

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Selaam..telefonun root yapilmissa telefon sarji %100 ikenn dosya yonetici programiyla kok dizine girr..ordan data , system klasorlerine girr..system klasorunde batterybin.stats dosyasini bul ve sil...sonra telefonu kapat ve tekrar acc....duzelmesi lazim..

bu yontemi batarya kalibrasyonu yaparken kullaniyoruz sadece bu yeterli olacak mi?

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
nakzö

nakzö

Üye
Denedinizmi, duzelme varmi?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

muratvemine

muratvemine

Üye
Düzelme var mıdır?

Peocawe