Anket Şarjı en uzun giden telefon tablet? Herkes pil ve ekran süresinin fotosunu eklesin

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Yuhh abicim bu hangi cihaz

nokia değilmi android yuklu olan

Asus Me173x Tablet.

4x1.2 Ghz Cortex-A7 Cpu, PowerVRSgx544 Gpu, 1 Gb Ram, 7" inç 1280*800 HD Erkan, 4350 MaH Li-iOn Pil

zaten donanım düşük pil tüketimi için tasarlanmış, bu sebepten acayip bir pil ömrü var. performansı da fena değil. şuanda oynamadığı oyun yok. oyun oynarken ise 7 saat ekran alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Anil-D
Fenomenon

Fenomenon

Üye

Xperia P 1260 mah batarya
Telefonu elimden hiç düşürmedim. Wifi ile internette takılıyorum, ama bugün 3g'yi kullanmak zorunda kaldım biraz o yüzden düşük geldi. Bir de basit oyunlar oynuyorum (bad roads, micro trip, round2) online oynadığım tek oyun angry birds epic, ama bu sıralar fazla oynamıyorum. Günlük goldu alıp 1-2 savaş yapıyorum.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Hocam ekran kullanım %si neden o kadar düşük? Ben telefonu %20 ışıkla kullandığımda bile %40-50 kullanım oranı oluyor.

bu da s5'den bir görüntü, ekran yüzdesi %20'de. aşırı yükle kullanmıyorum cihazları ondan olsa gerek.

byAndroid

byAndroid

Üye
Asus Me173x Tablet.

4x1.2 Ghz Cortex-A7 Cpu, PowerVRSgx544 Gpu, 1 Gb Ram, 7" inç 1280*800 HD Erkan, 4350 MaH Li-iOn Pil

zaten donanım düşük pil tüketimi için tasarlanmış, bu sebepten acayip bir pil ömrü var. performansı da fena değil. şuanda oynamadığı oyun yok. oyun oynarken ise 7 saat ekran alıyorum.
Batarya iyiymis benim tablet 2 saat ekran veriyo ozellikleri yakin 8 inc ips ekran 3200 mah batarya [emoji22]

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Batarya iyiymis benim tablet 2 saat ekran veriyo ozellikleri yakin 8 inc ips ekran 3200 mah batarya [emoji22]

IPS ekran dedin de ben güneşli bir havada açıkçası ekranı göremiyorum tablette.birşeyde artısı olunca birşeyde eksisi oluyor. tabiki benim açımdan en büyük artısı pil, şuanda asla yarı yolda bırakmıyor. tabletinin markası ve modeli nedir acaba?

byAndroid

byAndroid

Üye
IPS ekran dedin de ben güneşli bir havada açıkçası ekranı göremiyorum tablette.birşeyde artısı olunca birşeyde eksisi oluyor. tabiki benim açımdan en büyük artısı pil, şuanda asla yarı yolda bırakmıyor. tabletinin markası ve modeli nedir acaba?
Reeder A8R 320 liraya aldim ozellikleri seninkine cok yakin
Antutudan kac aldin sen

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Reeder A8R 320 liraya aldim ozellikleri seninkine cok yakin
Antutudan kac aldin sen

valla ilk aldığımda kurup birkaç defa test edip silmiştim. beni tatmin etmedi antutu puanı diye hatırlıyorum ama mc4 felan "rahat" oynuyor. antutuyu uzun zamandır yüklemedim. yarın yükleyip tekrar test yaparım.bu arada senin tabletin özellikleri daha iyi ancak pil performansının düşük olma sebeplerinden bazıları gpu çift çekirdekli ve ekranı daha büyük. tabiki pilinin daha düşük seviyeli olması da var.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi

Xperia P 1260 mah batarya
Telefonu elimden hiç düşürmedim. Wifi ile internette takılıyorum, ama bugün 3g'yi kullanmak zorunda kaldım biraz o yüzden düşük geldi. Bir de basit oyunlar oynuyorum (bad roads, micro trip, round2) online oynadığım tek oyun angry birds epic, ama bu sıralar fazla oynamıyorum. Günlük goldu alıp 1-2 savaş yapıyorum.
adam inanmış :D

bu da s5'den bir görüntü, ekran yüzdesi %20'de. aşırı yükle kullanmıyorum cihazları ondan olsa gerek.
hocam galaxy s5 ekran süresini atında konuya ekleyelim :)
:alkiskonuya eklendi

byAndroid

byAndroid

Üye

Surekli kullanildi ve 2 gun android bi cihazda bu zor gorulen bi durum parlaklik orta seviyede ve surekli oyun vs muzik olarak kullandi kardesim wifi hep acik mukemmel [emoji41] cihaz : huawei ascend g610

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap

Bu fotolar Lg Optimus 4x ten Cm11 rom ve cyodak v11 kernel yüklü [emoji4]

Anil-D

Anil-D

Üye
bende s5 den aticam yarin

Seglopsi

Seglopsi

Üye
bende s5 den aticam yarin

maksimum ekran süresinde 10 saate yakın ekran alınır ama 3310 modunda, belki de geçebilirde :)

birde şu var güç tasarruf modunda kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana. performans kernelden kısıtlandığıdan normalde az güçle yapabileceği işlemler için daha fazla güç harcıyor sistem.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
maksimum ekran süresinde 10 saate yakın ekran alınır ama 3310 modunda, belki de geçebilirde :)

birde şu var güç tasarruf modunda kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana. performans kernelden kısıtlandığıdan normalde az güçle yapabileceği işlemler için daha fazla güç harcıyor sistem.
katılıyorum kardeş ultra güç tassarufuna ben pek inanmıyorum

Üst Alt