Seglopsi
Üye
Yuhh abicim bu hangi cihazhayhay
nokia değilmi android yuklu olanhayhay
Yuhh abicim bu hangi cihaz
nokia değilmi android yuklu olan
Hocam ekran kullanım %si neden o kadar düşük? Ben telefonu %20 ışıkla kullandığımda bile %40-50 kullanım oranı oluyor.hayhay
Hocam ekran kullanım %si neden o kadar düşük? Ben telefonu %20 ışıkla kullandığımda bile %40-50 kullanım oranı oluyor.
Batarya iyiymis benim tablet 2 saat ekran veriyo ozellikleri yakin 8 inc ips ekran 3200 mah batarya [emoji22]Asus Me173x Tablet.
4x1.2 Ghz Cortex-A7 Cpu, PowerVRSgx544 Gpu, 1 Gb Ram, 7" inç 1280*800 HD Erkan, 4350 MaH Li-iOn Pil
zaten donanım düşük pil tüketimi için tasarlanmış, bu sebepten acayip bir pil ömrü var. performansı da fena değil. şuanda oynamadığı oyun yok. oyun oynarken ise 7 saat ekran alıyorum.
Batarya iyiymis benim tablet 2 saat ekran veriyo ozellikleri yakin 8 inc ips ekran 3200 mah batarya [emoji22]
Reeder A8R 320 liraya aldim ozellikleri seninkine cok yakinIPS ekran dedin de ben güneşli bir havada açıkçası ekranı göremiyorum tablette.birşeyde artısı olunca birşeyde eksisi oluyor. tabiki benim açımdan en büyük artısı pil, şuanda asla yarı yolda bırakmıyor. tabletinin markası ve modeli nedir acaba?
Reeder A8R 320 liraya aldim ozellikleri seninkine cok yakin
Antutudan kac aldin sen
adam inanmış
Xperia P 1260 mah batarya
Telefonu elimden hiç düşürmedim. Wifi ile internette takılıyorum, ama bugün 3g'yi kullanmak zorunda kaldım biraz o yüzden düşük geldi. Bir de basit oyunlar oynuyorum (bad roads, micro trip, round2) online oynadığım tek oyun angry birds epic, ama bu sıralar fazla oynamıyorum. Günlük goldu alıp 1-2 savaş yapıyorum.
hocam galaxy s5 ekran süresini atında konuya ekleyelim
bu da s5'den bir görüntü, ekran yüzdesi %20'de. aşırı yükle kullanmıyorum cihazları ondan olsa gerek.
hayhay
konuya eklendihocam galaxy s5 ekran süresini atında konuya ekleyelim
konuya eklendi
Bu fotolar Lg Optimus 4x ten Cm11 rom ve cyodak v11 kernel yüklü [emoji4]
Bu da s5 ekran süresi.
beklenen performansat kardeş note 3 den atan olsa fena olmazbende s5 den aticam yarin
bende s5 den aticam yarin

katılıyorum kardeş ultra güç tassarufuna ben pek inanmıyorummaksimum ekran süresinde 10 saate yakın ekran alınır ama 3310 modunda, belki de geçebilirde
birde şu var güç tasarruf modunda kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana. performans kernelden kısıtlandığıdan normalde az güçle yapabileceği işlemler için daha fazla güç harcıyor sistem.