Şarja takıyorum dolmuyor acil yardım pls...

Sponsorlu Bağlantılar

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
Şarja takıyorum dolmuyor acil yardım pls...
beyler size bir sorum olacak tv mobile d2000i markalı bi cep telefonum var telefonu bir aydır sarja takmadım ama şimdi takdıgımda ise dolmuyor yaklasık 2 saat oldu halen bi ısık bile yanmadı sebebini bilen varsa yardım ederse sevinirim.bi kere fabrika kodu ayarlarına girmişim ondan olabilirmi acaba bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim çok teşekkürler maxicep aiLesi.

--------------- Ekleme ---------------

Burda o kadar üye var yardımcı olacak birisi yokmu arkadaşLar.?

--------------- Ekleme ---------------

beyler bi cevap vercek olan yokmu

grossefox

Üye
kardesim bendede kaçak cect k2 vardı ne usb den ne de sarj aletndn sarj almıordu tel cie götrdüm adam 15 tl ye sarj yatağını deiştrdi şimdi tıkır tıkır çalışıo

spawn_22

spawn_22

Üye
Cep telefonu bataryaları kullanıldıkça yıpranırlar ve daha az süre telefonu çalıştırırlar. Bu durumda pile şoklama yapılarak pilin kullanım süresi uzatılabilir. 3.7 voltluk bir bataryaya en fazla 12-15 volt civarında bir voltaj uygulanabilir. Daha yüksek voltaj verilmesi halinde pil kullanılamaz hale gelebilir. Aşağıda örnek bir cep telefonu pil şoklama devresi verilmiştir. Bu devrede 2 ila 3 saniye civarı voltaj verilir ve kesilir. Bu işlem 8-10 kez tekrarlanır.
ÖNEMLİ NOT: SÜREKLİ VOLTAJ VERİLMESİ DURUMUNDA PİL PATLAYABİLİR.

istersen bunu dene kardeşmm

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Pil performansı zamanla gidiyor.Benim P1İ dede oyle 4 saate doluyor 6 saate bitiyior pil sizlere ömür :D

spawn_22

spawn_22

Üye
:D ama tecrübelidir görmüş geçirmiş :)

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
tamam beyler hallettim batarya ölmüş adam 2.el batarya takdı ve çift sime imei attı 15 tl verdim nasıl sizce

maxicep9993

Üye
alın arkadaslar burada ıstemedıgın kadar var

Üst Alt